Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Joy Shop.

Letar du efter de bästa Joy Shop-erbjudandena?

Om du letar efter de största Joy Shop-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Joy Shop eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Joy Shop och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Noa Noa "SALE !" giltig från från 19/1 till till 13/3.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Joy Shop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Joy Shop är en klädbutik som säljer kläder för kvinnor

Lär känna Joy Shop

Joy shops passion är att ta fram kläder som du kan känna dig snygg och personlig i. Mode när det känns som bäst. 

Deras passion är att ta fram kläder som du kan känna dig snygg och personlig i.
Deras kollektioner skapas till övervägande delen av deras eget design- och inköpsteam. Deras sortiment har en bas av moderna klassiker som mixas med det senaste i mönster och kvalitéer.
De sätter hantverket högt och har ett stort engagemang i de små detaljerna. Resultatet blir en kollektion där du kan matcha en personlig, väl fungerande garderob för alla tillfällen – arbete, vardag och fest. Då butiken precis startats upp igen, så kommer det troligtvis snart dyka upp nya butiker runt omkring i landet. Likaså är deras hemsida joyshop.se under uppbyggnad, men via deras facebook och instagram hittar du all information du behöver.

Joy Shops bakgrund

Företaget har funnits sedan 1971 men gick tyvärr i konkurs under våren 2020. Under hösten 2020 har ett nytt team bildats som valt att köpa utvalda delar ur Joys konkursbo och kommer under 2021 komma tillbaka med kläder till den svenska marknaden. Fokus kommer ligga på online-försäljning men en ny lite annorlunda fysisk närvaro kommer genomföras på sikt.

Joy shop kommer tillbaka

Under våren 2020 så gick tyvärr klädkedjan Joy i konkurs. Joy har sålt kläder till kvinnor över hela Sverige sedan 1971. Dock tyckte, Anna, Sofia och Åsa, att det var otroligt sorgligt att en sådan anrik och bra klädkedja skulle försvinna från den svenska klädmarknaden, så därför bestämde de sig för att köpa upp det som fanns kvar av Joy och starta om verksamheten.  Nu jobbar de , tillsammans med resten av deras grymma gäng, så fort de kan för att få fram riktigt härliga kläder till er.