Tiendeo official website

Erbjudanden Joy Shop

Mer än en månad

  Erbjudanden av Joy Shop

  Letar du efter de bästa Joy Shop-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Joy Shop-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Joy Shop eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Joy Shop on Tiendeo. Bläddra i den senaste Joy Shop-katalogen "Erbjudanden Joy Shop" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Joy Shop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Joy Shop är en klädbutik som säljer kläder för kvinnor

  Lär känna Joy Shop

  Joy shops passion är att ta fram kläder som du kan känna dig snygg och personlig i. Mode när det känns som bäst. 

  Deras passion är att ta fram kläder som du kan känna dig snygg och personlig i.
  Deras kollektioner skapas till övervägande delen av deras eget design- och inköpsteam. Deras sortiment har en bas av moderna klassiker som mixas med det senaste i mönster och kvalitéer.
  De sätter hantverket högt och har ett stort engagemang i de små detaljerna. Resultatet blir en kollektion där du kan matcha en personlig, väl fungerande garderob för alla tillfällen – arbete, vardag och fest. Då butiken precis startats upp igen, så kommer det troligtvis snart dyka upp nya butiker runt omkring i landet. Likaså är deras hemsida joyshop.se under uppbyggnad, men via deras facebook och instagram hittar du all information du behöver.

  Joy Shops bakgrund

  Företaget har funnits sedan 1971 men gick tyvärr i konkurs under våren 2020. Under hösten 2020 har ett nytt team bildats som valt att köpa utvalda delar ur Joys konkursbo och kommer under 2021 komma tillbaka med kläder till den svenska marknaden. Fokus kommer ligga på online-försäljning men en ny lite annorlunda fysisk närvaro kommer genomföras på sikt.

  Joy shop kommer tillbaka

  Under våren 2020 så gick tyvärr klädkedjan Joy i konkurs. Joy har sålt kläder till kvinnor över hela Sverige sedan 1971. Dock tyckte, Anna, Sofia och Åsa, att det var otroligt sorgligt att en sådan anrik och bra klädkedja skulle försvinna från den svenska klädmarknaden, så därför bestämde de sig för att köpa upp det som fanns kvar av Joy och starta om verksamheten.  Nu jobbar de , tillsammans med resten av deras grymma gäng, så fort de kan för att få fram riktigt härliga kläder till er.