Vi är på väg att publicera erbjudanden från Joy Shop.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Joy Shop katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Joy Shop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Joy Shop är en klädbutik som säljer kläder för kvinnor

Lär känna Joy Shop

Joy shops passion är att ta fram kläder som du kan känna dig snygg och personlig i. Mode när det känns som bäst. 

Deras passion är att ta fram kläder som du kan känna dig snygg och personlig i.
Deras kollektioner skapas till övervägande delen av deras eget design- och inköpsteam. Deras sortiment har en bas av moderna klassiker som mixas med det senaste i mönster och kvalitéer.
De sätter hantverket högt och har ett stort engagemang i de små detaljerna. Resultatet blir en kollektion där du kan matcha en personlig, väl fungerande garderob för alla tillfällen – arbete, vardag och fest. Då butiken precis startats upp igen, så kommer det troligtvis snart dyka upp nya butiker runt omkring i landet. Likaså är deras hemsida joyshop.se under uppbyggnad, men via deras facebook och instagram hittar du all information du behöver.

Joy Shops bakgrund

Företaget har funnits sedan 1971 men gick tyvärr i konkurs under våren 2020. Under hösten 2020 har ett nytt team bildats som valt att köpa utvalda delar ur Joys konkursbo och kommer under 2021 komma tillbaka med kläder till den svenska marknaden. Fokus kommer ligga på online-försäljning men en ny lite annorlunda fysisk närvaro kommer genomföras på sikt.

Joy shop kommer tillbaka

Under våren 2020 så gick tyvärr klädkedjan Joy i konkurs. Joy har sålt kläder till kvinnor över hela Sverige sedan 1971. Dock tyckte, Anna, Sofia och Åsa, att det var otroligt sorgligt att en sådan anrik och bra klädkedja skulle försvinna från den svenska klädmarknaden, så därför bestämde de sig för att köpa upp det som fanns kvar av Joy och starta om verksamheten.  Nu jobbar de , tillsammans med resten av deras grymma gäng, så fort de kan för att få fram riktigt härliga kläder till er.