Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Johnells.

Letar du efter de bästa Johnells-erbjudandena?

Om du letar efter de största Johnells-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Johnells eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Johnells och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Forever 21 "Forever 21 50% off dresses , sets , one sites, shoes & handbag !" giltig från från 14/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Johnells, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Johnells är en klädbutik som säljer kläder till både kvinnor, män och barn

Lär känna Johnells

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. På Johnells jobbar de oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen och en webbshop. Denna webbshop finner du via hemsidan johnells.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Från Seattle till Skärholmen. Från New York till Nyköping. Från Södermalm till Södertälje. Alla plagg som hamnar i deras tio butiker är noga utvalda och avvägda av dem själva. De besöker såväl de största mässorna som de minsta för att kunna fylla deras butiker med kläder som passar dig, eller ibland utmanar dig. Som får dig att både sticka ut eller smälta in. Vad vill du säga med dina kläder?

Deras butiker har varadagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Uppsala, Norrköping och många fler.

Johnells bakgrund

Butiken grundades i  Nyköping 1893 av Anders Johnell.