Tiendeo official website

John Henric final sale

24 dagar kvar

  Letar du efter de bästa John Henric-erbjudandena?

  Om du letar efter de största John Henric-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från John Henric eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från John Henric on Tiendeo. Bläddra i den senaste John Henric-katalogen "John Henric final sale" giltig från från 18/1 till till 19/3 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  John Henric, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  John Henric erbjuder accessoarer, men även kläder för modemedvetna män

  Lär känna John Henric

  Man kan aldrig ha för mycket herraccessoarer. Det är med manliga accessoarer du skapar din stil, det är de som ger attityd och då gäller det att ha en palett så du kan finjustera din kostym, kavaj och skjorta efter behov och humör. Slipsar, flugor, scarfs och bröstnäsdukar är den ultimata gruppen herraccessoarer för att tillföra färg, struktur och mönster.

  Samma kavaj eller klädsel kan snabbt ändra karaktär beroende vilka manliga accessoarer du väljer att matcha dem med.

  Deras utbud av accessoarer för män online innefattar såväl traditionella accessoarer som moderna klassiker med lyxig och elegant touch, traditionellt hantverk, bra passform och komfort. Detaljer, enkla snitt och perfekt balans är ingredienserna i John Henric-looken. John Henric riktar sig till män som vågar blanda in fräscha accessoarer för män i en stil som ofta kan kännas något förutsägbar. 

  Butikens öppettider är vardagliga och finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Malmö. På hemsidan johnhnric.com är det dock alltid öppet, och här kan du fynda oavsett var i Sverige du bor. Här kan du finna nyheter, erbjudaden och kampanjer.

  John henrics bakgrund

  John Henric grundades 2008 i den historiska staden Lund i Sverige.