Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Johannesens Store.

Letar du efter de bästa Johannesens Store-erbjudandena?

Om du letar efter de största Johannesens Store-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Johannesens Store eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Johannesens Store och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd Jul 2023" giltig från från 19/10 till till 24/12.

Hitta Johannesens Store kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Johannesens Store, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Johannesens klädhandel erbjuder kläder för både män och kvinnor

Lär känna Johannesens klädeshandel

Johannesens Klädeshandel tar emot och levererar alla beställningar i den ordning de kommer in till dem. På vardagar packas och skickas allt som finns på lager inom 24 timmar. De har viss lagerhållning hos deras leverantörer och om leveransen dröjer meddelar de det via mail snarast möjligt. Med reservation för slutförsäljning på artiklar och storlekar.

Även om de har generösa öppettider på Johannesens butik  i Båstad så har de många kunder som gärna vill ha möjlighet att handla när de har stängt. Samtidigt har de också en stor och trogen kundkrets som bor många mil härifrån. För alla dessa och alla er andra erbjuder de ett urval av deras fina herrkläder och damkläder på hemsidan johannesens.se. Här kan du förutom deras sortiment finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

På hemsidan kan du samtidigt kan du passa på att lära dig mer om hur du ska tänka när du väljer dina nya herrjeans eller damjeans. Vill du läsa lite kort om Johannesens historia eller hitta kontaktuppgifer för personlig service hittar du allt här. 

Johannesens Klädeshandels bakgrund

Jeans har sedan starten 1962 varit deras stora passion på Johannesens Klädeshandel.