Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jofama.

Letar du efter de bästa Jofama-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jofama-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jofama eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jofama och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Jofama, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jofama säljer skinnjackor av högkvalitativt läder

Lär känna Jofama

Jofama är den ledande skandinaviska klädseln och tillverkaren av lädervaror, grundad i Malung 1926. Djupt rotad i fin hantverkstradition står Jofama idag som ett av Sveriges mest framstående modehus.

Förutom deras klassiska läderkläder med en modern twist, gör de också miljövänliga ytterkläder av textilmaterial som ull, duk och dun. Deras kläder definieras av innovation, hållbart tänkande och miljömedvetenhet. De använder till exempel ingen odlad päls i sina kollektioner och de försöker hålla produktionen så naturlig som möjligt.

Deras kläder sker via återförsäljare och via den globala hemsidan jofama.com där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Jogamas bakgrund

1926 grundade den legendariska entreprenören Niss Oskar Jonsson JOFA i Malung, en liten stad i norra Sverige med en rik historia av tillverkning av läder. Företaget fick snabbt erkännande för sin kvalitetssportutrustning och raffinerade skinnjackor. 1973, när den svenska biljätten Volvo köpte sportdivisionen och behöll varumärket JOFA, flyttade Jonsson fokus helt på läderkläder. Företaget döptes om till Jofama, förkortat för Jonssons fabriker Malung.