Tiendeo official website

Letar du efter de bästa Jofama-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jofama-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jofama eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Jofama on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jofama-katalogen "Erbjudanden Åhléns" giltig från 30/09/2021 till 23/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Jofama, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jofama säljer skinnjackor av högkvalitativt läder

Lär känna Jofama

Jofama är den ledande skandinaviska klädseln och tillverkaren av lädervaror, grundad i Malung 1926. Djupt rotad i fin hantverkstradition står Jofama idag som ett av Sveriges mest framstående modehus.

Förutom deras klassiska läderkläder med en modern twist, gör de också miljövänliga ytterkläder av textilmaterial som ull, duk och dun. Deras kläder definieras av innovation, hållbart tänkande och miljömedvetenhet. De använder till exempel ingen odlad päls i sina kollektioner och de försöker hålla produktionen så naturlig som möjligt.

Deras kläder sker via återförsäljare och via den globala hemsidan jofama.com där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Jogamas bakgrund

1926 grundade den legendariska entreprenören Niss Oskar Jonsson JOFA i Malung, en liten stad i norra Sverige med en rik historia av tillverkning av läder. Företaget fick snabbt erkännande för sin kvalitetssportutrustning och raffinerade skinnjackor. 1973, när den svenska biljätten Volvo köpte sportdivisionen och behöll varumärket JOFA, flyttade Jonsson fokus helt på läderkläder. Företaget döptes om till Jofama, förkortat för Jonssons fabriker Malung.