Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jigsaw.

Letar du efter de bästa Jigsaw-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jigsaw-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jigsaw eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jigsaw och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lager 157 "Slutrea" giltig från 17/09/2022 till 22/10/2022.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Jigsaw, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jigsaw är ett lyxigt brittiskt varumärke som säljer kläder och accessoarer för kvinnor

Lär känna Jigsaw

Jigsaws mönster är tidlösa, oberoende och roliga. De föredrar att inte följa modetrender slaviskt; istället värnar de om möjligheten att göra något vackert, meningsfullt och bestående som du kan bära i flera år. De använder de bästa tygerna från de bästa fabrikerna för att producera kläder med designerkvalitet och detaljer men till höga gatupriser. Och de gör allt de kan för att se till att deras material och produkter är ansvarsfulla.

Deras butiksteam är utbildade för att erbjuda deras kunder vänlig, äkta, kunnig och opartisk rådgivning i en avslappnad miljö. Inga butiker är desamma, var och en är individuellt utformad för att vara sympatisk mot omgivningen och sin egen befintliga arkitektur.

I Sverige finns inga fysiska butker, utan deras kläder säljs via återförsäljare och deras globala hemsida jigsaw-online.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Jigsaws bakgrund

De öppnade sin första butik i Hampstead 1970 för att sälja snygga kläder i inspirerande omgivningar till överkomliga priser.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jigsaw katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona