Intressant att veta om Jigsaw ...

Jigsaw är ett lyxigt brittiskt varumärke som säljer kläder och accessoarer för kvinnor

Lär känna Jigsaw

Jigsaws mönster är tidlösa, oberoende och roliga. De föredrar att inte följa modetrender slaviskt; istället värnar de om möjligheten att göra något vackert, meningsfullt och bestående som du kan bära i flera år. De använder de bästa tygerna från de bästa fabrikerna för att producera kläder med designerkvalitet och detaljer men till höga gatupriser. Och de gör allt de kan för att se till att deras material och produkter är ansvarsfulla.

Deras butiksteam är utbildade för att erbjuda deras kunder vänlig, äkta, kunnig och opartisk rådgivning i en avslappnad miljö. Inga butiker är desamma, var och en är individuellt utformad för att vara sympatisk mot omgivningen och sin egen befintliga arkitektur.

I Sverige finns inga fysiska butker, utan deras kläder säljs via återförsäljare och deras globala hemsida jigsaw-online.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Jigsaws bakgrund

De öppnade sin första butik i Hampstead 1970 för att sälja snygga kläder i inspirerande omgivningar till överkomliga priser.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.