Tiendeo official website

Erbjudanden Jigsaw

Mer än en månad

  Erbjudanden av Jigsaw

  Letar du efter de bästa Jigsaw-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Jigsaw-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jigsaw eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Jigsaw on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jigsaw-katalogen "Erbjudanden Jigsaw" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Jigsaw, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Jigsaw är ett lyxigt brittiskt varumärke som säljer kläder och accessoarer för kvinnor

  Lär känna Jigsaw

  Jigsaws mönster är tidlösa, oberoende och roliga. De föredrar att inte följa modetrender slaviskt; istället värnar de om möjligheten att göra något vackert, meningsfullt och bestående som du kan bära i flera år. De använder de bästa tygerna från de bästa fabrikerna för att producera kläder med designerkvalitet och detaljer men till höga gatupriser. Och de gör allt de kan för att se till att deras material och produkter är ansvarsfulla.

  Deras butiksteam är utbildade för att erbjuda deras kunder vänlig, äkta, kunnig och opartisk rådgivning i en avslappnad miljö. Inga butiker är desamma, var och en är individuellt utformad för att vara sympatisk mot omgivningen och sin egen befintliga arkitektur.

  I Sverige finns inga fysiska butker, utan deras kläder säljs via återförsäljare och deras globala hemsida jigsaw-online.com där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Jigsaws bakgrund

  De öppnade sin första butik i Hampstead 1970 för att sälja snygga kläder i inspirerande omgivningar till överkomliga priser.