Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jeansbolaget.

Letar du efter de bästa Jeansbolaget-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jeansbolaget-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jeansbolaget eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jeansbolaget och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Masai "Masai sale !" giltig från från 12/4 till till 2/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Jeansbolaget, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jeansbolaget är en klädkedja som fokuserar på denim, som säljer kläder för både kvinnor och män.

Lär känna Jeansbolaget

Jeansbolaget tänker lite annorlunda kring det här med mode. Medan andra aktörer skyndsamt lägger ner butiker och samlar hela utbudet på ett centrallager med webbhandel, så tror de på den lokala prägeln och personlig service. Deras kunniga personal ser till att du får kläderna med bäst passform och storlek på en gång, och inte behöver krångla med byten eller returer. För ärligt, hur ska du kunna känna mjukheten i din nya favorittröja över nätet?

Jeansbolagets butiksinnehavare är alla enskilda entreprenörer som har stor frihet att sätta sin egen prägel på utbudet i butiken. Därför är chansen stor att de tar in lokala märken som inte finns i andra butiker. Butikens öppettider är vardagliga och butiken finns på platser så som Mora, Kristianstad, Piteå och Älmhult. Via hemsidan kan du får mer information om företaget och butikerna.

Jeansbolagets bakgrund

Jeansbolaget startade 2016 och som namnet avslöjar håller de denim särskilt varmt om hjärtat. Deras affärsidé är att förse sina kunder med mode av bra kvalitet från välkända varumärken. Med hög servicegrad och passionerade medarbetare vill de vara en kedja dit alla känner sig välkomna.

Presentkort och erbjudanden med Jeansbolaget

Att köpa kläder till någon annan är inte det enklaste. Att köpa Jeansbolagets presentkort och ladda med valfritt belopp är superenkelt. Presentkortet gäller i alla Jeansbolagets butiker under tre år från inköpsdatum. I deras butiker drar de ibland ihop till mingel och event för medlemmarna i kundklubben. Gå med du också och få fina erbjudanden. Medlemskapet är helt gratis.

Du vet väl dessutom om att gratis uppläggning alltid ingår när du köper jeans på Jeansbolaget? Deras medarbetare hjälper till att hitta den perfekta längden för just dig och fixar uppläggningen snabbt och smidigt medan du väntar.