Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jeansbolaget katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Jeansbolaget ...

Jeansbolaget är en klädkedja som fokuserar på denim, som säljer kläder för både kvinnor och män.

Lär känna Jeansbolaget

Jeansbolaget tänker lite annorlunda kring det här med mode. Medan andra aktörer skyndsamt lägger ner butiker och samlar hela utbudet på ett centrallager med webbhandel, så tror de på den lokala prägeln och personlig service. Deras kunniga personal ser till att du får kläderna med bäst passform och storlek på en gång, och inte behöver krångla med byten eller returer. För ärligt, hur ska du kunna känna mjukheten i din nya favorittröja över nätet?

Jeansbolagets butiksinnehavare är alla enskilda entreprenörer som har stor frihet att sätta sin egen prägel på utbudet i butiken. Därför är chansen stor att de tar in lokala märken som inte finns i andra butiker. Butikens öppettider är vardagliga och butiken finns på platser så som Mora, Kristianstad, Piteå och Älmhult. Via hemsidan kan du får mer information om företaget och butikerna.

Jeansbolagets bakgrund

Jeansbolaget startade 2016 och som namnet avslöjar håller de denim särskilt varmt om hjärtat. Deras affärsidé är att förse sina kunder med mode av bra kvalitet från välkända varumärken. Med hög servicegrad och passionerade medarbetare vill de vara en kedja dit alla känner sig välkomna.

Presentkort och erbjudanden med Jeansbolaget

Att köpa kläder till någon annan är inte det enklaste. Att köpa Jeansbolagets presentkort och ladda med valfritt belopp är superenkelt. Presentkortet gäller i alla Jeansbolagets butiker under tre år från inköpsdatum. I deras butiker drar de ibland ihop till mingel och event för medlemmarna i kundklubben. Gå med du också och få fina erbjudanden. Medlemskapet är helt gratis.

Du vet väl dessutom om att gratis uppläggning alltid ingår när du köper jeans på Jeansbolaget? Deras medarbetare hjälper till att hitta den perfekta längden för just dig och fixar uppläggningen snabbt och smidigt medan du väntar.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer