Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jarmeus Skor.

Letar du efter de bästa Jarmeus Skor-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jarmeus Skor-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jarmeus Skor eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jarmeus Skor och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Jarmeus Skor, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jarmeus Skor är en mindre svensk skobutik som funnits sedan början av 1950-talet.

Lär känna Jarmeus skor

Jarmeus Skor säljs för kvinnor, män och barn och är kända för sin höga kvalitet och hållbaret. I butikerna hittar du bland annat Jarmeus Skor Stövlar, Jarmeus Skor Ballerina och Jarmeus Skor sneakers. 

Jarmeus Skor öppettider är måndag till söndag, och i nuläget finns det flera olika Jarmeus Skor butiker, alla i Stockholmsområdet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Täby och Lidingö.

Via hemsidan jarmeusskor.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Jarmeus Skors rea och nyheter.

I sortimentet hittar du skor från flera kända varumärken, så som Adidas, Vagabond, Birkinstock, Gant,  m.fl.

Jarmeus skors bakgrund

Företaget grundades 1952 i Västervik, och de flesta butikerna är familjebutiker.  

Jarmeus fokuserar på ledanden märkesskor i mellanprisklass.

Se mer på hemsidan för information om skor, erbjudanden, butiker och kontakt med Jarmeus Skors kundtjänst.

Jarmeus skor ger dig en storleksguide

Så här kan du mäta din fot. Lägg ett papper på golvet mot en vägg. Ställ foten på pappret, med hälen mot väggen. Stå upp, med jämvikt på bägge fötterna. Dra ett streck på pappret, framför den längsta tån. Mät bägge fötterna, det är vanligt med olika längd. Mät avståndet från väggen till strecket.

Utifrån detta kan du hitta vilken storlek som passar just din fot, på hemsidan jarmeusskor.se.

Vid beställning på webshopen gäller de priser som var aktuella vid köptillfället, även om de skulle ändras efteråt. Priset anges alltid i SEK (svenska kronor) och inkl. 25% moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, slutförsäljning, lagersaldofel eller prisfel.