Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jaktia.

Letar du efter de bästa Jaktia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jaktia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jaktia eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jaktia och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Microsoft "Erbjudanden Microsoft" giltig från från 3/11 till till 3/11.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Jaktia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jaktia är Sveriges största butik för jakt och fiske

Lär känna Jaktia

Jaktia är Sveriges största butikskedja för jakt- och fiskeutrustning och består av ett flertal olika butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr. För Jaktia är jakt och fiske en livsstil som handlar om frihet, gemenskap, naturupplevelser och utmaningar. Jaktia finns i Norden, här kan du besöka jaktia.dk och jaktia.no.

I deras butiker hittar du de bästa produkterna från de mest kända varumärkena. De har allt från kläder och stövlar, till vapen och ammunition. Jaktias filosofi är att erbjuda produkter, kunskap, service och inspiration som gör din jaktupplevelse ännu större.

För att du ska bli helt nöjd med Jaktia lovar de att du alltid hittar rätt produkt utifrån dina behov.

Jaktia är fullvärdiga medlemmar i Svenska Franchise Föreningen. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Falun, Örebro, Karlskrona och Luleå. På hemsidan jaktia.se är det dock alltid öppet och här finner du även nyheter, kampanjer och erbjudanden.

Jaktias bakgrund

JärniaJakt /Jaktia har en lång historia som tar sin början redan 1942, då ett par järnhandlare i Västsverige slår sig samman för att bilda en gemensam inköpsförening.

Jaktias kundklubb Club Jaktia

Club Jaktia är Jaktias kundklubb. Som medlem får du ta del av exklusiva medlemserbjudanden och inbjudningar till centrala och lokala evenemang. Som medlem i Club Jaktia kan du, from november 2020, samla poäng på köpen du gör i Jaktias butiker. Det enda du behöver göra för att registrera dina köp är att uppge ditt personnummer när du betalar i kassan. Varje månad genereras värdecheckar och personliga erbjudanden. Bonuscheckarna är helt digitala och finns redan i din butik när du kommer dit!