Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jackie.

Letar du efter de bästa Jackie-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jackie-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jackie eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jackie och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Jackie, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jackie är en svensk kedja som säljer jackor, men även andra typer av kläder och produkter

Lär känna Jackie

Jackie drivs av Annabiz Lidingö AB. Jackie webshop skickar endast varor inom Sverige och alla beställningar skickas med Postnord. Normal utleverans från oss sker inom 2-6 dagar. Jackie står för transportrisken, det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från deras lager till dig. Då du som kund har kvitterat ut paketet hos ombud har du i och med detta godkänt leverans och har då fullt ansvar för ordern. Du står för risken vid eventuell retur till dem. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet utan kostnad.

Jackie är en svensk kedja som säljer jackor, men även andra typer av kläder och produkter. Utöver deras jackor så säljer de även byxor och kjolar, koftor och tröjor, väskor, skor, smycken, accesoarer, med mera. Butikerna har vadagliga öppettider och finns på platser runtomkring i Stockholm med omnejd. exempelvis finns butiken i Täby, Stockholm centrum och Nacka. På hemsidan jackeishops.se kan du handla från hela deras sortiment, men även hitta nyheter, erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Jackies bakgrund

Jackie har funnits i Sverige i flera år.