Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jackan.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jackan katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om Jackan ...

Jackan erbjuder jackor till både kvinnor och män

Lär känna Jackan

Jackor från flera välkända varumärken och modejackor för flera olika behov kan du köpa online via Jackans hemsida jackan.com. Du finner t.ex. dunjackor, skinnjackor, och pälsjackor, och deras inköpare har mångårig erfarenhet och resor på mässor över hela Europa. Nu har de över 1500 olika modeller i deras butik, och det kommer ständigt fler jackor. Jackan.com skall alltid tillhandahålla de bästa jackorna på nätet ur pris, kvalité och funktions-synpunkt.

De vill ge kunden det bästa urvalet av vad de kallar riktiga jackor, som håller i många år framöver. De vänder sig till de trendmedvetna unga människorna som är ute och söker sin jacka på nätet och som tycker att köpa jackor online är ett bekvämt och enkelt sätt att handla på.

Hög kvalité och hög modegrad är naturligtvis de nyckelbegrepp som styrt em när de har valt ut sina jackor. Jackan.com har i samarbete med en mycket framstående designer tillverkat jackor i egen regi, Jackan Originals, som håller den högsta kvalité-standarden för en jacka med mångårigt användande framöver.

Jackans bakgrund

Företagets historia inom modevärlden sträcker sig ända tillbaks till 1940 talet.