Tiendeo official website

Jackan sale .

18 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Jackan-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Jackan-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jackan eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Jackan on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jackan-katalogen "Jackan sale ." giltig från från 19/1 till till 12/3 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Jackan, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Jackan erbjuder jackor till både kvinnor och män

  Lär känna Jackan

  Jackor från flera välkända varumärken och modejackor för flera olika behov kan du köpa online via Jackans hemsida jackan.com. Du finner t.ex. dunjackor, skinnjackor, och pälsjackor, och deras inköpare har mångårig erfarenhet och resor på mässor över hela Europa. Nu har de över 1500 olika modeller i deras butik, och det kommer ständigt fler jackor. Jackan.com skall alltid tillhandahålla de bästa jackorna på nätet ur pris, kvalité och funktions-synpunkt.

  De vill ge kunden det bästa urvalet av vad de kallar riktiga jackor, som håller i många år framöver. De vänder sig till de trendmedvetna unga människorna som är ute och söker sin jacka på nätet och som tycker att köpa jackor online är ett bekvämt och enkelt sätt att handla på.

  Hög kvalité och hög modegrad är naturligtvis de nyckelbegrepp som styrt em när de har valt ut sina jackor. Jackan.com har i samarbete med en mycket framstående designer tillverkat jackor i egen regi, Jackan Originals, som håller den högsta kvalité-standarden för en jacka med mångårigt användande framöver.

  Jackans bakgrund

  Företagets historia inom modevärlden sträcker sig ända tillbaks till 1940 talet.