Tiendeo official website

Erbjudanden Jack & Jones

Publicerades idag

  Letar du efter de bästa Jack & Jones-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Jack & Jones-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jack & Jones eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Jack & Jones on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jack & Jones-katalogen "Erbjudanden Jack & Jones" giltig från från 18/4 till till 18/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Jack & Jones, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Jack & Jones är en av Europas ledande tillverkare av herrkläder med fler än tusen butiker i 38 länder. I Jack and Jones butiker hittar man den kompletta garderoben för den modemedvetna mannen: från kostymer till underkläder till accessoarer.

  Lär känna Jack & Jones

  Tanken bakom kedjan är att kunna erbjuda högkvalitativt mode för unga män. Ambitionen är att förstärka imagen hos de klassiska jeansplaggen. Detta vill man uppnå genom att dels vårda jeansplaggens historia, dels genom att med innovativa och nyskapande idéer vidareutveckla materialet.

  Jack & Jones har sex varumärken:

  -       Jack & Jones Vintage Clothing (jenasplagg med avstamp i historiska ögonblick)

  -       Premium by Jack & Jones (för den som söker elegans)

  -       Originals by Jack & Jones (jeansmode som inspirerats av streetkulturen)

  -       Core by Jack & Jones (streetwear emd inslag från sportvärlden)

  -       Jack & Jones Tech (där avancerade fritidskläder möter avslappnat mode)

  -       Jack & Jones Jeans Intelligence (nytänkande jeansplagg som är mer tillgängliga och prisvärda)

  Syftet med varumärkena är att de tillsammans ska kunna skapa en mångsidig maskulin garderob – hela vägen från lekfull ungdom till mogen man.

  På sociala medier och på hemsidan kan man se alla Jack & Jones-erbjudanden och reor. Jack & Jones öppettider tenderar att följa normala handelstider, men för den som inte har tid att ta sig till butik går finns också en webbshop på jackjones.com. Där kan man också regelbundet hitta intressanta rabattkoder!

   

  Jack & Jones bakgrund

  Jack & Jones är en del av företaget Bestseller, som producerar och säljer kläder och accessoarer till barn och unga. Övriga butikskedjor som tillhör Bestseller är Vero Moda, Only, VILA och ”name it”.

  Företaget bildades år 1975 av Troels Holch Povlsen, som leder det med sin fru och en av sönerna. Bestseller är danskt och familjeägt!

  1990 skickade BESTSELLER en ung och passionerad person till Oslos modemässa med en noga utvald kollektion som vände sig till unga män. Han fick ett väldigt positivt mottagande och detta blev starten för Jack and Jones. Kedjans kärnverksamhet har hela tiden varit JEANS! I nuläget finns över 1000 Jack & Jones-butiker i hela 38 länder samt tusentals grossistpartners. Jack and Jones jeans är ett av de starkaste jeansvarumärkena på marknaden, och betraktas som själva ryggraden i verksamheten.

  För en hållbar bomullsbranch

  Det blir allt vanligare att företag tar ett social och ekologiskt ansvarstagande. Det gäller även för klädkedjan Jack and Jones. De har dragit igång initiativet J&J cotton strategy. Företaget menar att bomullen är otroligt viktig för dem då 75% råvaruanvändning till det som kan hittas i Jack and Jones katalog baseras på bomull. Men det är viktigt att framställningen av råvarorna sker med hållbara metoder. Därför är målsättningen att hälften av all bomull som går till företagets kläder måste komma från hållbara källor senast år 2018.

  Kedjan är dessutom medlem i the Better Cotton Initiative (BCI) som är en internationell sammanslutning av företag och organisationer i de olika produktionsleden kring bomull. Där medverkar NGOs, jordbrukare, underleverantörer, textiltillverkar, klädmärken och återförsäljare. Med BCI vill man skapa bättre villkor för de som producerar råvaran samt skapa en tillväxt i branschen på ett hållbart vis. Filosofin bygger på att genom bättre bomull kan branschen förvandlas från den traditionella bomullsproduktionen till att skapa långsiktiga fördelar för såväl miljön, jordbrukarna och andra intressenter, samt för att säkra framtida skördar.