Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från J.Lindeberg.

Letar du efter de bästa J.Lindeberg-erbjudandena?

Om du letar efter de största J.Lindeberg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från J.Lindeberg eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från J.Lindeberg och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

J.Lindeberg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

J.Lindeberg är ett svenskt klädmärke som grundades av Johan Lindeberg

Lär känna J.Lindberg

Är ett klädmärke som säljer olika former av kläder och accesoarer. De säljer exempelvis jackor, tröjor, klänningar, skor, byxor, med mera. Butiken finns på platser så som exempelvis Falun, Piteå, Sundsvall och Stockholm. Öppettiderna är vardagliga, och det går att få mer information om exempelvis nyheter via sociala medier så som facebook eller twitter. Dessutom finns hemsidan j.lindberg.com där du kan både handla just dina varor, men även hitta kundservice, nyheter, erbjudanden och annan form av information.

J.Lindbergs bakgrund

Johan Lindeberg som tidigare varit marknadschef för det italienska jeansmärket Diesel grundade varumärket 1996.

Den första designkonceptet med mode och golfkläder för män visades i New York under Fashion Week. Lindeberg har alltid uttryckt ett intresse för aktiv sport och idén att kunna kombinera element och idéer mellan mode- och sportbranschen. För att vidareutveckla golf konceptet vände sig Lindeberg till sin vän golfaren Jesper Parnevik. Jespers karaktär passade J.Lindebergs kreativa koncept perfekt och adderade också en professionell nivå till kollektionerna. Företaget har expanderat globalt har också verksamhet i Kina. Det finns nu över 215 butiker och shop in shops runt om i världen och en årlig försäljning på cirka 1,6 miljarder kronor per år.

Ångerrätt med J.Lindberg

Om du vill utöva din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat till oss, inklusive leveranskostnader (dock inte sådana merkostnader som uppstår om du har valt ett annat leveransalternativ än den billigaste standardleverans som de erbjuder), utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar från den dag då de mottog ditt meddelande om att avtalet frånträds. Vid återbetalningen använder de samma betalningssätt som du använde vid den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen gått med på något annat. Återbetalningen medför aldrig några extra kostnader för dig. De kan komma att avvakta med återbetalningen tills de har tagit emot varorna i retur eller tills du har presenterat dokumentation som visar att du har returnerat varorna, vilket som än inträffar först.