Vi är på väg att publicera erbjudanden från InWear.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste InWear katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

InWear, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

InWear är en klädbutik som erbjuder kläder till kvinnor

Lär känna InWear

InWears kläder bygger på modern minimalism. De tror på långvariga lösningar och granskar varje detalj innan deras design går i produktion.

För att uppnå de distinkta och figur-smickrande stil som är ett bevis på deras engagemang för hantverk och spetskompetens inom design, jobbar varje bit av designers i samarbete med sömmerskor och mönsterskärare som alla ger samma nivå av hängivenhet till sitt arbete, som inbäddar varje bit med något av sig själva.

De kombinerar konstnärligt hantverk av konstruktion, skräddarsy och drapering med modern, teknisk innovation för att förbättra och perfektionera plaggen. Anda, erfarenhet och integritet är nyckeln för dem när de skapar den perfekta InWear-passformen.

Deras butiker finns i Norge, men deras kläder går även att köpa online via deras hemsida inwear.com där du kan finna hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Inwears bakrgund

Niels Martinsen grundade InWear 1969. Han var 20 år då och var delägare till en av Köpenhamns hippaste nattklubbar, men han hade en idé för en modemärke. Niels ville klä kvinnorna runt honom - oberoende, nyfiken och kärleksfullt liv. Han kskapade en kollektion klänningar och skjortor med sin dåvarande flickvän Kirsten Teisner, en begåvad ung modedesigner.