Tiendeo official website

Mid season sale , hasta 40 % dcto .

Publicerades igår

  Letar du efter de bästa InWear-erbjudandena?

  Om du letar efter de största InWear-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från InWear eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från InWear on Tiendeo. Bläddra i den senaste InWear-katalogen "Mid season sale , hasta 40 % dcto ." giltig från från 12/4 till till 29/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  InWear, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  InWear är en klädbutik som erbjuder kläder till kvinnor

  Lär känna InWear

  InWears kläder bygger på modern minimalism. De tror på långvariga lösningar och granskar varje detalj innan deras design går i produktion.

  För att uppnå de distinkta och figur-smickrande stil som är ett bevis på deras engagemang för hantverk och spetskompetens inom design, jobbar varje bit av designers i samarbete med sömmerskor och mönsterskärare som alla ger samma nivå av hängivenhet till sitt arbete, som inbäddar varje bit med något av sig själva.

  De kombinerar konstnärligt hantverk av konstruktion, skräddarsy och drapering med modern, teknisk innovation för att förbättra och perfektionera plaggen. Anda, erfarenhet och integritet är nyckeln för dem när de skapar den perfekta InWear-passformen.

  Deras butiker finns i Norge, men deras kläder går även att köpa online via deras hemsida inwear.com där du kan finna hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Inwears bakrgund

  Niels Martinsen grundade InWear 1969. Han var 20 år då och var delägare till en av Köpenhamns hippaste nattklubbar, men han hade en idé för en modemärke. Niels ville klä kvinnorna runt honom - oberoende, nyfiken och kärleksfullt liv. Han kskapade en kollektion klänningar och skjortor med sin dåvarande flickvän Kirsten Teisner, en begåvad ung modedesigner.