Tiendeo official website

Letar du efter de bästa Intimissimi-erbjudandena?

Om du letar efter de största Intimissimi-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Intimissimi eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Intimissimi och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Åhléns "Skönhetsmagasin v.20, 2023" giltig från 31/05/2023 till 17/06/2023.

Hitta Intimissimi kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Intimissimi, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Intimissimi är ett italienskt klädmärke som riktar in sig på underkläder.

Lär känna Intimissimi

Intimissimi tillgodoser alla smaker, stilar och tillfällen: klänningar, överdimensionerade toppar, toppar, västar, t-shirts och tröjor, koftor, sexiga bodysuits och bodysuits för att bära under jackor, leggings, byxor, kjolar, slipsar, pyjamas, nattlinnen och ett brett utbud av underkläder, behåar och trosor kompletterar deras sortiment. Intimissimis mål är att erbjuda Intimissimi-kunderna chansen att matcha raffinerade och trendiga underkläder med kläder. Ta reda på hur du får ut det mesta av dina kurvor med deras behåar och underkläder och gör dem sedan unika genom att välja en klänning eller väst som passar. Experimentera med kombinationer av behåar, västar, toppar och slips och ha kul på att uppfinna ditt utseende varje dag, alltid feminint och smart.

Herrkollektionen erbjuder ett brett urval av plagg som är speciellt designade till minsta detalj för att ge komfort, funktionalitet och stil. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på flera platser i Stockholm. Via den globala hemsidan intimissimi.com är det dock alltid öppet och här kan du handla från hela sortimentet. Dessutom kan du här finna erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Intimissimis bakgrund

Intimissimi är ett italienskt klädmärke som grundades 1996 och som specialiserar sig på behå, trosor, underkläder, västar och pyjamas för kvinnor och män.

Vilkor gällande köp hos Intimissimi

Erbjudandet och försäljningen av produkter på webbplatsen www.intimissimi.com regleras av dessa allmänna försäljningsvillkor. För all annan juridisk information, se avsnitten: Allmänna användningsvillkor, integritetspolicy och ångerrätt, som finns på hemsidan. Kunden är skyldig att läsa dessa allmänna försäljningsvillkor noggrant innan han gör en beställning. Att skicka inköpsordern innebär att du är fullt medveten om och uttryckligen accepterar ovannämnda allmänna försäljningsvillkor och villkoren på orderformuläret. När online-köpet har slutförts är kunden skyldig att skriva ut och behålla dessa allmänna försäljningsvillkor och den relativa beställningen som han redan har granskat och accepterat.