Vi är på väg att publicera erbjudanden från Intimissimi.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Intimissimi katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Intimissimi, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Intimissimi är ett italienskt klädmärke som riktar in sig på underkläder.

Lär känna Intimissimi

Intimissimi tillgodoser alla smaker, stilar och tillfällen: klänningar, överdimensionerade toppar, toppar, västar, t-shirts och tröjor, koftor, sexiga bodysuits och bodysuits för att bära under jackor, leggings, byxor, kjolar, slipsar, pyjamas, nattlinnen och ett brett utbud av underkläder, behåar och trosor kompletterar deras sortiment. Intimissimis mål är att erbjuda Intimissimi-kunderna chansen att matcha raffinerade och trendiga underkläder med kläder. Ta reda på hur du får ut det mesta av dina kurvor med deras behåar och underkläder och gör dem sedan unika genom att välja en klänning eller väst som passar. Experimentera med kombinationer av behåar, västar, toppar och slips och ha kul på att uppfinna ditt utseende varje dag, alltid feminint och smart.

Herrkollektionen erbjuder ett brett urval av plagg som är speciellt designade till minsta detalj för att ge komfort, funktionalitet och stil. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på flera platser i Stockholm. Via den globala hemsidan intimissimi.com är det dock alltid öppet och här kan du handla från hela sortimentet. Dessutom kan du här finna erbjudanden, nyheter och kampanjer.

Intimissimis bakgrund

Intimissimi är ett italienskt klädmärke som grundades 1996 och som specialiserar sig på behå, trosor, underkläder, västar och pyjamas för kvinnor och män.

Vilkor gällande köp hos Intimissimi

Erbjudandet och försäljningen av produkter på webbplatsen www.intimissimi.com regleras av dessa allmänna försäljningsvillkor. För all annan juridisk information, se avsnitten: Allmänna användningsvillkor, integritetspolicy och ångerrätt, som finns på hemsidan. Kunden är skyldig att läsa dessa allmänna försäljningsvillkor noggrant innan han gör en beställning. Att skicka inköpsordern innebär att du är fullt medveten om och uttryckligen accepterar ovannämnda allmänna försäljningsvillkor och villkoren på orderformuläret. När online-köpet har slutförts är kunden skyldig att skriva ut och behålla dessa allmänna försäljningsvillkor och den relativa beställningen som han redan har granskat och accepterat.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor