Intressant att veta om ICHI ...

ICHI är ett modemärke som riktar sig mot kvinnor, med en mängd olika typer av kläder.

Lär känna ICHI

ICHI hyllar det enkla, fräscha och tillgängliga. De vill att deras mode ska vara lättillgängligt och relaterbart.

Kollektionerna är modiga och feminina och de handgjorda trycken ger klädkollektionerna en personlig och genuin touch. Med ett starkt detaljfokus i kombination med en touch av rå femininitet talar ICHI till alla kvinnor och uppmuntrar dem att ta täten.

De strävar efter att låta alla kollektioner spegla vår tid och upprätthålla en design som är omfattande och stämningsfull.

Lätt att älska och lätt att bära – det är det rätta sättet att beskriva ICHI.

Genom kreativitet och skickligt hantverk gör de ett starkt intryck på deras kunder. De skapar kontakt med dem och levererar framgång på en marknad som förändras konstant. Deras kollektioner säljs via återförsäljare över hela landet, men också via hemsidan ichi.biz där du kan finna hela deras kollektion och även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

ICHIs bakgrund

ICHI grundades 1999 i Danmark och är en del av det danska storföretaget DK Company. ICHI har levererat högkvalitativa plagg i rimliga prisklasser i nästan två decennier.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.