Tiendeo official website

Spring 2023

20 dagar kvar

Letar du efter de bästa ICHI-erbjudandena?

Om du letar efter de största ICHI-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ICHI eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från ICHI on Tiendeo. Bläddra i den senaste ICHI-katalogen "Spring 2023" giltig från 01/05/2023 till 24/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

ICHI, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

ICHI är ett modemärke som riktar sig mot kvinnor, med en mängd olika typer av kläder.

Lär känna ICHI

ICHI hyllar det enkla, fräscha och tillgängliga. De vill att deras mode ska vara lättillgängligt och relaterbart.

Kollektionerna är modiga och feminina och de handgjorda trycken ger klädkollektionerna en personlig och genuin touch. Med ett starkt detaljfokus i kombination med en touch av rå femininitet talar ICHI till alla kvinnor och uppmuntrar dem att ta täten.

De strävar efter att låta alla kollektioner spegla vår tid och upprätthålla en design som är omfattande och stämningsfull.

Lätt att älska och lätt att bära – det är det rätta sättet att beskriva ICHI.

Genom kreativitet och skickligt hantverk gör de ett starkt intryck på deras kunder. De skapar kontakt med dem och levererar framgång på en marknad som förändras konstant. Deras kollektioner säljs via återförsäljare över hela landet, men också via hemsidan ichi.biz där du kan finna hela deras kollektion och även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

ICHIs bakgrund

ICHI grundades 1999 i Danmark och är en del av det danska storföretaget DK Company. ICHI har levererat högkvalitativa plagg i rimliga prisklasser i nästan två decennier.