Tiendeo official website

Erbjudanden Hunkydory

Mer än en månad

  Erbjudanden av Hunkydory

  Letar du efter de bästa Hunkydory-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Hunkydory-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hunkydory eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Hunkydory on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hunkydory-katalogen "Erbjudanden Hunkydory" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Hunkydory, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Hunkdory är ett svensk klädmärke som säljer kläder för kvinnor.

  Lär känna Hunkydory

  Hunkdory är ett svenskt klädmärke som säljer kläder för kvinnor. De erbjuder kvalite och miljövänligt mode. Handla det senaste modet och få det levererat direkt hem till dörren. Fraktfritt. Ansvarsfullt mode. Snabba leveranser. Hållbart mode. Kvalité. Hemleverans. Typer: Blusar, Stickat, Jeans, Klänningar. De säljer sina kläder via en mängd olika återförsäljare, där det finns mode för kvinnor.  Därmed kan du fynda mode för kvinnor från Hunkydory över hela landet. Exemepelvis i städer så som Köping, Trelleborg, Skellefteå och Karlstad.

  hemsidan går der dessutom att finna alla de produkter du vill ha online. Dessutom kan dy här finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Hunkydorys bakgrund

  Hunkydory grundades 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Redan den första kollektionen sökte sig bort från den svenska, svarta, minimalistiska traditionen och visade en mer personlig stil. Med tiden har de militäriska influenserna kommit in i designen och idag är Hunkydorys stil en blandning av rock-chic och bohemian-chic. Hunkydorys kund är en kvinna med stark karaktär, attityd och personligt uttryck.

  Hunkydory tar ansvar

  För att kunna erbjuda konsumenten en långvarig och hållbar garderob är det första du måste säkra kvaliteten. Det råder ingen tvekan om att det mest ansvarsfulla du kan göra inom modebranschen idag är att designa och tillverka plagg som kan användas om och om igen under en lång tidsperiod.

  Bomull är den vanligaste fibern som används i textilindustrin. Den är mjuk, andas och absorberar lätt fukt, vilket gör den mycket bekväm att bära. Ändå är det allmänt känt att odlingen av konventionell bomull har en hög inverkan på miljön på grund av användningen av kemikalier, bekämpningsmedel och vatten.

  Ekologisk bomull odlas med alternativa metoder som har mindre miljöpåverkan och inte är genetiskt modifierade.