Reklam

Ny Kollektion

Mer än en månad

Erbjudanden av Hunkemöller

Letar du efter de bästa Hunkemöller-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hunkemöller-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hunkemöller eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 Hunkemöller-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hunkemöller-katalogen "Ny Kollektion" giltig från 20/11/2022 till 28/01/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Hunkemöller, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hunkemöller säljer underkläder för kvinnor, och är en av de största återförsäjaren inom branchen.

Lär känna Hunkemöller

Hunkemöller är en ledande återförsäljare av damkläder i Västeuropa med över 900 butiker i 19 länder. Deras kunder lockas av deras distinkta varumärkeshandstil i kombination med ett brett moderiktigt tilltal. De är som störst i länder så som Tyskland, Nederländerna, Belgien, Spanien, Frankrike, Danmark, Österrike och Sverige. De erbjuder ett komplett utbud av produkter, inklusive behå, underkläder, nattkläder, badkläder och strandkoordinater, strumpor, skönhet och sportkläder. De växer snabbt och utvecklas kontinuerligt för att säkerställa att de alltid lockar och uppmuntrar kunder. På Hunkemöller försöker de ständigt uppdatera och återuppliva deras kollektioner genom deras ständiga förändring av mode och design och funktionalitet baserad på form och passform till överkomliga priser.

I sverige har butikerna normala öppettider och finns på flera ställen i landet. Exempelvis finns de på platser så som Lund, Linköping, Halmstad och Växjö. På hemsidan hunkemoller.se är det dock alltid öppet. Här kan du dessutom finna erbjudanden, nyheter, deras egna rea, kundtjänst med mera.

Hunkemöllers bakgrund

Verksamheten grundades 1886 av Wilhelm Hunkemöller och hans fru Josephina Lexis som började producera korsetter på en fabrik i Amsterdam

Hunkemöller ger dig studentrabbat

Hunkemöller vill göra något extra för dig! Få 10% extra rabatt så länge du är student. Bli uppdaterad med de senaste modenyheterna.

Hos Hunkemöller får alla studenter 10% extra rabatt i butik. Med rabatten får kanske det där underklädessetet du spanat på ett tag plats i din studentbudget! Förutom underkläder kan du även shoppa badkläder, träningskläder, nattkläder, fina accessoarer och mycket mer med rabatt. Det bästa med studentrabatten? Du kan kombinera den med våra andra kampanjerRabatten kan kombineras med andra erbjudanden och kampanjer.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Hunkemöller katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona