Hitta Hunkemöller i Din stad

Intressant att veta om Hunkemöller ...

Hunkemöller säljer underkläder för kvinnor, och är en av de största återförsäjaren inom branchen.

Lär känna Hunkemöller

Hunkemöller är en ledande återförsäljare av damkläder i Västeuropa med över 900 butiker i 19 länder. Deras kunder lockas av deras distinkta varumärkeshandstil i kombination med ett brett moderiktigt tilltal. De är som störst i länder så som Tyskland, Nederländerna, Belgien, Spanien, Frankrike, Danmark, Österrike och Sverige. De erbjuder ett komplett utbud av produkter, inklusive behå, underkläder, nattkläder, badkläder och strandkoordinater, strumpor, skönhet och sportkläder. De växer snabbt och utvecklas kontinuerligt för att säkerställa att de alltid lockar och uppmuntrar kunder. På Hunkemöller försöker de ständigt uppdatera och återuppliva deras kollektioner genom deras ständiga förändring av mode och design och funktionalitet baserad på form och passform till överkomliga priser.

I sverige har butikerna normala öppettider och finns på flera ställen i landet. Exempelvis finns de på platser så som Lund, Linköping, Halmstad och Växjö. På hemsidan hunkemoller.se är det dock alltid öppet. Här kan du dessutom finna erbjudanden, nyheter, deras egna rea, kundtjänst med mera.

Hunkemöllers bakgrund

Verksamheten grundades 1886 av Wilhelm Hunkemöller och hans fru Josephina Lexis som började producera korsetter på en fabrik i Amsterdam

Hunkemöller ger dig studentrabbat

Hunkemöller vill göra något extra för dig! Få 10% extra rabatt så länge du är student. Bli uppdaterad med de senaste modenyheterna.

Hos Hunkemöller får alla studenter 10% extra rabatt i butik. Med rabatten får kanske det där underklädessetet du spanat på ett tag plats i din studentbudget! Förutom underkläder kan du även shoppa badkläder, träningskläder, nattkläder, fina accessoarer och mycket mer med rabatt. Det bästa med studentrabatten? Du kan kombinera den med våra andra kampanjerRabatten kan kombineras med andra erbjudanden och kampanjer.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.