Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Houdini.

Letar du efter de bästa Houdini-erbjudandena?

Om du letar efter de största Houdini-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Houdini eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Houdini och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Stadium "Köp 2 eller fler, få 25% på outdoor." giltig från från 16/5 till till 5/6.

Andra Sport-kataloger

  • Logo Sport ab
  • Logo Didriksons
  • Logo SkiTotal
  • Logo Bodypower
  • Logo Runners Store
  • Logo Outdoorexperten

Houdini, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Houdini är ett klädföretag som säljer kläder för utomhusbruk.

Lär känna Houdini

Houdini är ett progressivt outdoor-företag baserat i Finnboda Hamn, Stockholm. I sällskap av en brokig skara designers, ingenjörer, konstnärer och äventyrare flyttar vi ständigt gränserna för hur kläder skapas. Tillsammans med deras kunder återvinner, reparerar, hyr och återanvänder de sig mot en bättre, hållbar outdoor-bransch.

De utforskar ständigt möjligheterna att göra saker smartare, bättre, vackrare och mer hållbara. 2020 lanserade Mono Air Houdi och Halfzip, två innovative fleecejackor baserade på ett nytt banbrytande tyg från Polartec. Butiken finns på platser så som exempelvis Åre, Stockholm och Göteborg. Butikerna har vardagliga öppettider, men på hemsidan houdinisportswear.com är det alltid öppet. Här finner du hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer och erbjudanden.

Houdinis bakgrund

Som klättrare och alpinist saknade Lotta plagg för start- och stoppaktiviteter som klättring eller toppturer. Plagg som höll väsentliga kroppsdelar varma men inte gjorde gjorde användaren överhettad eller svettig. Lotta började sy underkläder i fleece till sig själv och sina vänner. Plaggen blev en omedelbar succé och ryktet spred sig som en löpeld i klättrings- och skidkretsar. Den första kollektionen 1993 syddes av en sömmerska i Vällingby utanför Stockholm.

Houdini vill förändra världen

Sedan det tidiga 90-talet då Houdini utvecklades från en hemlighet inom klättervärlden till ett företag, har ansvarsfullt företagande varit deras grej. Med passionen, målmedventenheten, planeringen och utförander hos en bergsklättrare tog de oss an uppgiften att göra sitt företag till en kraft som gör gott. Alltid kompromisslöst.

Deras syfte och deras vision är att inspirera och möjliggöra för människan att återskapa bandet till naturen, att leva att hälsosammare och lyckligare liv, att utvecklas som individer och forma ett välmående samhälle på en blomstrande planet, för oss och framtida generationer. Därför jobbar de hårt för att skapa produkter och tjänster i världsklass för ett liv i naturen.