New Men's Arrivals

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa HOPE-erbjudandena?

Om du letar efter de största HOPE-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från HOPE eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 HOPE-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste HOPE-katalogen "New Men's Arrivals" giltig från 03/09/2022 till 10/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

HOPE, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hope är ett svenskt klädmärke som erbjuder kläder för kvinnor och män

Lär känna Hope

HOPE skapar modernt, högkvalitativt mode som syftar till att inspirera och betona individuell stil. De tror på progressiv - men ändå tidlös design, stark skräddarsy och uppmärksamhet på detaljer. De brinner för mångfald, kreativitet och självuttryck. Det finns verkligen ingen anledning till att någon idag ska känna sig begränsad av gammaldags konventioner. 

HOPEs designestetik är ärlig och direkt med en kompromisslös attityd till hantverk. De tror starkt att bra design tillför mervärde till livet. Var och en av deras kollektioner tillgodoser behovet av önskvärda, funktionella plagg, säsongsbetonade must-haves och inte vanliga grundplagg. De strävar alltid efter att skapa morgondagens klassiker - moderna favoriter att älska i många år framöver. Den första butiken öppnades i Stockholm 2006 och sedan har fler butiker följt i Malmö och Köpenhamn. Kläderna säljs också hos andra återförsäljare samt på den egna webbshopen på hemsidan hope-sthlm.com.

Hopes bakgrund

Hope producerade en första provkollektion 2001 innan den första riktiga kollektionen lanserades 2002. Från början såldes endast en damkollektion bestående av jackor, byxor och accessoarer. År 2005 expanderade märket med en herrkollektion. Sedan dess har utbudet breddats ytterligare och man säljer idag de flesta olika sorters vardagsplagg samt kostymer.

Hope står för en ny standard

Det finns ingen anledning till varför kläder ska styras efter kön. På HOPE vill de uppmuntra alla att utforska deras hela sortiment, utan att vara låsta för gamla konventioner. Sedan 2017 markerar de därför alla kläder med både herr- och damstorlek. De vill att du ska känna dig tillräckligt fri för att prova vad du vill, oavsett ditt kön. Märkningen med dubbel storlek är ett sätt att vägleda dig genom denna process. Placera stil först och kön andra.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste HOPE katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona