Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Holmens Herr.

Letar du efter de bästa Holmens Herr-erbjudandena?

Om du letar efter de största Holmens Herr-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Holmens Herr eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Holmens Herr och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Women'Secret "Summer promo hasta -50% !" giltig från från 23/5 till till 10/7.

Hitta Holmens Herr kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Holmens Herr, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Holmens Herr anser sig som Sveriges mest välsorterade klädbutik för män

Lär känna Holmens herr

För män med känsla för stil är Holmens Herr ett naturligt val. Handla kläder online via hemsidan holmensherr.se eller i någon av deras två klädbutiker i Göteborg. Hos dem erbjuds du ett brett sortiment av herrmode, för alla tillfällen och smaker. För en snabb och smidig shoppingupplevelse på nätet har alla deras modekläder sorterats i användarvänliga kategorier.

På Holmens Herr är personlig service ett naturligt fokus. Utifrån deras breda kunskap inom herrkonfektion och märkeskläder guidar de dagligen sina kunder hur olika material kan matcha olika personligheter och speciella tillfällen. Om du inte kan hitta ett plagg som sitter perfekt, så hjälper deras egna skräddare dig på plats så att dina kläder får en perfekt passform.

Holmens Herr erbjuder ett stort modesortiment från noggrant utvalda kvalitetsmärken. Allt handplockas oberoende av leverantörer för att skapa ett komplett utbud. De fokuserar på tidlös formgivning med moderna designelement och utgår från över 50 års erfarenhet när de väljer plagg till butiken.

Holmens herrs bakgrund

Holmens herr har över 50 års erfarenhet inom herrkonfektion, vilket har gett dem bred kunskap kring materialval och hur olika kroppsformer kan visas upp från sin bästa sida.