Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hollister.

Letar du efter de bästa Hollister-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hollister-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hollister eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hollister och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Hitta Hollister kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Hollister, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hollister är en amerikansk klädkedja, som finns på olika håll i Sverige. Hollister riktar sig till ungdomar och unga vuxna.

Lär känna Hollister

Hollister är en amerikansk klädkedja, som finns på olika håll i Sverige. Hollister riktar sig till ungdomar och unga vuxna. 

Hollister är ett amerikanskt klädföretag ägt av Abercrombie & Fitch Co. Kläderna säljs i egna butiker eller online, och sortimentet och inredningen återspeglar södra Kaliforniens värme och fria stil.

Hollister öppettider är varierande, beroende på vilken galleria du besöker.  Sverige finns det några Hollister butiker. Dessa finns på platser så som exempelvis i Täby CentrumGallerian Stockholm och Emporia Malmö.  

På sociala medier och på hollisterco.com, kan du följa aktuella Hollisters erbjudanden och kampanjer. Du kan även ta del av Hollisters rea och se senaste mode och trender från södra Kalifornien.

Hollister säljer förutom kläder även skor, accessoarer, kroppsprodukter och parfymer under sitt egna varumärke. Hollisters kläder är inspirerade av södra Kaliforniens surflivsstil vilket syns i både kläder och i butikernas design och inredning.

Hollisters bakgrund

Företaget grundades av J. M. Hollister 1922.

Hollister har flera anställda och det finns en lång rad butiker i USA och i Europa.

Flaggskeppsbutiken ligger i SoHo i New York, en butik i fyra våningsplan med inredning som påminner om lyxiga sommarhus vid stranden i Kalifornien.

Hollister gör skillnad

Hollister lyssnar, lär sig och gör åtgärder.
Hollister finns för att hjälpa alla tonåringar att känna sig mest trygga, bekväma och kapabla. Det kan inte hända förrän alla tonåringar har rättvisa möjligheter. Så därför har de åtagit sig att göra förändringar tillsammans med röster, rörelser och
människor som har gjort det långt längre. De sammarbetar med The academy group. The academy group ger hundratals ungdomar möjlighet att gå från att vara utestängda till att tillhöra någonting. Deras arbete drivs av vinster från företagens grundare Mark och Kimbra Walter och har bidragit och ger Academy Group akademiskt stöd, mentorskap och arbetserfarenhet till forskare under en 14-årig resa från fjärde klass till karriär.