Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Highlights.

Hitta Highlights i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Highlights katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Sport

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i din stad

Highlights, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Highlights erbjuder produkter för graffiti och gatukultur

Lär känna Highlights

Som Sveriges första och största lifestyle-butik med inrikting på graffiti har de lång erfarenhet av det de sysslar med. De har bred expertis och ett bra utbud inom sprayfärg, konstnärsmaterial, street-wear och media inom bl.a. gatukultur, konst och tatuering mm. De erbjuder dig det mesta oavsett om du håller på med graffiti, street-art, heminredning och hemmafix, tavelmåleri, akryl, teckning, kalligrafi, airbrush och sign painting samt många fler kreativa områden. Genom att ha konstant koll på marknaden efter nya och spännande produkter är det hos dem du hittar det senaste, där de strävar att hålla ett sortiment med högsta kvalitet från ledande märken.

De har även ett stort utbud av kläder, skor, väskor och accessoarer, både från stora välkända märken liksom från väl utvalda independentmärken som t.ex. Nike, AdidasReebok, Carhartt, Herschel, Eastpak och Stussy, New Black, Belief NYC, The Quiet Life och många fler.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Stockholm. På hemsidan hlstore.com är det dock alltid öppet och här hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Highlights bakgrund

Deras första butik öppnade 2001 och de har varit verksamma online sedan 2003.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor