Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Highlights.

Letar du efter de bästa Highlights-erbjudandena?

Om du letar efter de största Highlights-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Highlights eller andra butiker i kategorin Sport i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Highlights och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Sport, till exempel broschyren Stadium "Stadium sale" giltig från från 17/1 till till 4/3.

Hitta Highlights kataloger i din stad

Andra Sport-kataloger

  • Logo Stadium
  • Logo XXL
  • Logo Intersport
  • Logo Peak Performance
  • Logo Skechers
  • Logo Björn Borg

Highlights, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Highlights erbjuder produkter för graffiti och gatukultur

Lär känna Highlights

Som Sveriges första och största lifestyle-butik med inrikting på graffiti har de lång erfarenhet av det de sysslar med. De har bred expertis och ett bra utbud inom sprayfärg, konstnärsmaterial, street-wear och media inom bl.a. gatukultur, konst och tatuering mm. De erbjuder dig det mesta oavsett om du håller på med graffiti, street-art, heminredning och hemmafix, tavelmåleri, akryl, teckning, kalligrafi, airbrush och sign painting samt många fler kreativa områden. Genom att ha konstant koll på marknaden efter nya och spännande produkter är det hos dem du hittar det senaste, där de strävar att hålla ett sortiment med högsta kvalitet från ledande märken.

De har även ett stort utbud av kläder, skor, väskor och accessoarer, både från stora välkända märken liksom från väl utvalda independentmärken som t.ex. Nike, AdidasReebok, Carhartt, Herschel, Eastpak och Stussy, New Black, Belief NYC, The Quiet Life och många fler.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Stockholm. På hemsidan hlstore.com är det dock alltid öppet och här hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Highlights bakgrund

Deras första butik öppnade 2001 och de har varit verksamma online sedan 2003.