Tiendeo official website

Henri Lloyd winter sale.

5 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Henri Lloyd-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Henri Lloyd-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Henri Lloyd eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Henri Lloyd on Tiendeo. Bläddra i den senaste Henri Lloyd-katalogen "Henri Lloyd winter sale." giltig från från 12/1 till till 29/2 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Henri Lloyd, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Henri Lloyd är en kedja som säljer livsstilskläder och seglarkläder för både kvinnor och män

  Lär känna Henri Lloyd

  Henri-Lloyd fortsätter att driva gränser fram till i dag, från deras prisbelönta produkter till hur de hanterar direkt med deras kunder. Genom att bara sälja direkt via deras egna kanaler har de tagit bort alla onödiga marginaler som blåser upp detaljhandelspriserna, vilket innebär att de kan erbjuda samma exceptionella kvalitetsprodukter till rimliga och överkomliga priser permanent.

  Hav och miljö har alltid spelat en roll i det de gör, och de strävar efter en hållbar framtid för varumärket. De är dedikerade till att fatta rätt beslut för att minska deras påverkan på världen och hjärtat är tron på att producera tidlösa kvalitetsprodukter i deras eget europeiska produktionscenter som håller och blir en del av ditt livs resa.

  I Sverige säljs alla deras produkter via deras globala hemsidan henrilloyd.com där du hittar hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Henri Lloyds bakgrund

  Henri-Lloyd grundades av Henri Strzelecki och Angus Lloyd 1963 och designade och byggde innovativa seglingskläder för att skydda seglare, upptäcktsresande och pionjärer från världens mest extrema väder.