Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Henri Lloyd.

Letar du efter de bästa Henri Lloyd-erbjudandena?

Om du letar efter de största Henri Lloyd-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Henri Lloyd eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Henri Lloyd och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Henri Lloyd, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Henri Lloyd är en kedja som säljer livsstilskläder och seglarkläder för både kvinnor och män

Lär känna Henri Lloyd

Henri-Lloyd fortsätter att driva gränser fram till i dag, från deras prisbelönta produkter till hur de hanterar direkt med deras kunder. Genom att bara sälja direkt via deras egna kanaler har de tagit bort alla onödiga marginaler som blåser upp detaljhandelspriserna, vilket innebär att de kan erbjuda samma exceptionella kvalitetsprodukter till rimliga och överkomliga priser permanent.

Hav och miljö har alltid spelat en roll i det de gör, och de strävar efter en hållbar framtid för varumärket. De är dedikerade till att fatta rätt beslut för att minska deras påverkan på världen och hjärtat är tron på att producera tidlösa kvalitetsprodukter i deras eget europeiska produktionscenter som håller och blir en del av ditt livs resa.

I Sverige säljs alla deras produkter via deras globala hemsidan henrilloyd.com där du hittar hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Henri Lloyds bakgrund

Henri-Lloyd grundades av Henri Strzelecki och Angus Lloyd 1963 och designade och byggde innovativa seglingskläder för att skydda seglare, upptäcktsresande och pionjärer från världens mest extrema väder.