Erbjudanden av Happy Socks

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Happy Socks katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Happy Socks, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Happy Socks designar och säljer snygga strumpor i olika modeller.

Lär känna Happy Socks

Happy Socks, en design-strumpa som kombinerar kreativitet och kvalitet. (Antagligen) Världens mest bekväma och färgglada verktyg för att sprida glädje. Sedan 2008 har Happy Socks kollektiv av kreatörer förfinat konceptet med varje kollektion. Kreativa barn leka bäst. Genom åren har därför Happy Socks samarbetat med inspirerande märken och kreatörer för att skapa exklusiva kollektioner som Keith Haring, The Beatles, Megan Massacre, Snoop Dogg och många fler. Happy Socks säljs av flera återförsäljare men de har även sina egna butiker med vardagaliga öppettider. Dessa butiker finns exempelvis i Göteborg, Malmö och Stockholm. På hemsidan är det dock alltid öppet och här finns hela deras utbud och dessutom erbjudanden, deras rea, kundservice och nyheter.

Happy Socks bakgrund

Mikael Söderlindh och Viktor Tell hade en dröm: att sprida glädje genom att göra ett trist basplagg till en färgglad design-accessoar. 2008 var strumpor bara strumpor. Vita, grå och svarta slit och släng-textilier som var allt utom kreativa. Men det skulle snart ändras. Idag finns Happy Socks i över 90 länder och på varje kontinent. De har egna butiker över hela världen, från Los Angeles till Tokyo, och samarbetar med över 10 000 exklusiva modebutiker.

Happy Socks ger dig studentrabbat

Happy Socks ger studenter 20% rabbat på sina inköp. 

Använd din Happy Socks-rabattkod i kassan för 20% rabatt + gratis frakt på din beställning.

Ta del av erbjudandet genom att logga in eller registrera dig för att verifiera att du är en student med Student Beans. Du hittar detta via hemsidan happysocks.com Där du även kan finna andra typer av rea erbjudanden och liknande. dessutom kan du registrera dig för deras nyhetsbrev. Genom detta får du möjlighet att vara en av de första att få erbjudanden på olika kollektioner med mera.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor