Favorit

Hallbergs Guld | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Hallbergs Guld och Kläder, skor och accessoarer i din stad med närområde

Lägg till Hallbergs Guld bland dina favoriter!
Erbjudanden från Hallbergs Guld i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(1)

Intressant att veta om Hallbergs Guld ...

Hallbergs Guld

Hallbergs Guld är en 150 år gammal smyckeskedja som har flera butiker runt om i Sverige. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken.

Hallbergs Guld öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det cirka 33 butiker runt om i landet. Några av dem är Hallbergs Guld StockholmHallbergs Guld Uppsala och Hallbergs Guld Göteborg.

På Facebook samt på hallbergsguld.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Hallbergs Guld rea och nyheter. Hallbergs Guld har även en online butik där de flesta av smyckena finns som beställningsvaror.

Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld, samt så ingår välkända varumärken som Engelbert, PilgrimEsprit, m.fl. i sortimentet. Till exempel halsband och ringar är populära smycken. Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan.

Hallbergs Guld grundades 1860 av juvelerare Carl Gustaf Hallberg.

Kundklubben heter Club Hallbergs Guld, och ger medlemmar fina förmåner så som bonus, klubberbjudanden och VIP-aktiviteter.

Se mer på nätsidan och Hallbergs Guld katalog för mer information om erbjudanden, butiker och kontakt med Hallbergs Guld Kundtjänst.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Hallbergs Guld katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy