Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hallbergs Guld.

Letar du efter de bästa Hallbergs Guld-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hallbergs Guld-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hallbergs Guld eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hallbergs Guld och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Hallbergs Guld, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hallbergs Guld är en 150 år gammal smyckeskedja med butiker runt om i Sverige.

Lär känna Hallbergs guld

Hallbergs Guld är en 150 år gammal smyckeskedja som har flera butiker runt om i Sverige. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken.

Hallbergs Guld öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det ett flertal olika butiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Facebook samt på hallbergsguld.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Hallbergs Gulds rea och nyheter. Hallbergs Guld har även en online butik där de flesta av smyckena finns som beställningsvaror.

Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld, samt så ingår välkända varumärken som Engelbert, Pilgrim, Esprit, m.fl. i sortimentet. Till exempel halsband och ringar är populära smycken. Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan.

Hallbergs gulds bakgrund

Hallbergs Guld grundades 1860 av juvelerare Carl Gustaf Hallberg.

Kundklubben heter Club Hallbergs Guld, och ger medlemmar fina förmåner så som bonus, klubberbjudanden och VIP-aktiviteter.

Se mer på hemsidan och Hallbergs Guld katalog för mer information om erbjudanden, butiker och kontakt med Hallbergs Gulds Kundtjänst.

Hallbergs Guld köper ditt guld

Byt ut dina gamla guldsmycken och få 20% extra att handla nya för!

När du byter in ditt gamla guld får du ett tillgodokvitto på guldvärdet + 20% extra att handla valfria varor för ur Hallbergs gulds sortiment.

Exempel: Du lämnar in guld till ett värde av 1000:- och får ett tillgodokvitto på 1200:- att handla för. Alternativt sätter de in pengarna på ditt konto, men då gäller inte erbjudandet om 20% extra. Du får mer information i butiken.

De värderar även dina smycken. De besitter lång erfarenhet och stor kunskap om värdering av värdesaker. Deras värderingsmän utför försäkringsvärderingar, bodelningsvärderingar och smyckevärderingar.