Katalog Spring 2022

Går ut idag
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Hallbergs Guld-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hallbergs Guld-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hallbergs Guld eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Hallbergs Guld on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hallbergs Guld-katalogen "Katalog Spring 2022" giltig från 07/05/2022 till 25/06/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Hallbergs Guld katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Hallbergs Guld, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hallbergs Guld är en 150 år gammal smyckeskedja med butiker runt om i Sverige.

Lär känna Hallbergs guld

Hallbergs Guld är en 150 år gammal smyckeskedja som har flera butiker runt om i Sverige. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken.

Hallbergs Guld öppettider är vardagliga, och i nuläget finns det ett flertal olika butiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Facebook samt på hallbergsguld.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Hallbergs Gulds rea och nyheter. Hallbergs Guld har även en online butik där de flesta av smyckena finns som beställningsvaror.

Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld, samt så ingår välkända varumärken som Engelbert, Pilgrim, Esprit, m.fl. i sortimentet. Till exempel halsband och ringar är populära smycken. Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan.

Hallbergs gulds bakgrund

Hallbergs Guld grundades 1860 av juvelerare Carl Gustaf Hallberg.

Kundklubben heter Club Hallbergs Guld, och ger medlemmar fina förmåner så som bonus, klubberbjudanden och VIP-aktiviteter.

Se mer på hemsidan och Hallbergs Guld katalog för mer information om erbjudanden, butiker och kontakt med Hallbergs Gulds Kundtjänst.

Hallbergs Guld köper ditt guld

Byt ut dina gamla guldsmycken och få 20% extra att handla nya för!

När du byter in ditt gamla guld får du ett tillgodokvitto på guldvärdet + 20% extra att handla valfria varor för ur Hallbergs gulds sortiment.

Exempel: Du lämnar in guld till ett värde av 1000:- och får ett tillgodokvitto på 1200:- att handla för. Alternativt sätter de in pengarna på ditt konto, men då gäller inte erbjudandet om 20% extra. Du får mer information i butiken.

De värderar även dina smycken. De besitter lång erfarenhet och stor kunskap om värdering av värdesaker. Deras värderingsmän utför försäkringsvärderingar, bodelningsvärderingar och smyckevärderingar.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor