Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Halens.

Letar du efter de bästa Halens-erbjudandena?

Om du letar efter de största Halens-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Halens eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Halens och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Masai "Masai sale !" giltig från från 12/4 till till 2/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Halens, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Halens är ett distanshandelsföretag med verksamhet i hela Norden. Du kan köpa det mesta inom mode och kläder online hos Halens.

Lär känna Halens

Halens AB är med sitt breda sortiment ett av Nordens ledande distanshandelsföretag. En stor del av försäljningen sker via internet, men företaget är verksamt även med andra distansförsäljningsmedel, så som Halens postorder.

Halens har inga fysiska butiker, men det är möjligt att shoppa på nätet dygnet runt. Du kan även ringa Halens kundtjänst som har öppet alla dagar i veckan för personlig service.

På sociala medier och på hemsidan kan du se aktuella erbjudanden samt följa Halens återkommande rea.

Halens sortiment består främst av mode och kläder, men även möbler, heminredning och hemtextilier, skönhetsprodukter, träningsartiklar samt elektronikprodukter. Företaget utvecklar sitt egna modesortiment under egna varumärken och blandar dem med andra varumärken. Hos Halens hittar du många kända varumärken så som Chiara, Vero Moda, Truly Mine & BEACHWAVE. Man har även sitt eget varumärke, Halens.

Halens bakgrund

Företaget grundades 1952 och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB.

På Halens Sverige arbetar cirka 300 personer, och huvudkontoret finns i Borås.

Halens har verksamhet i flertalet europeiska länder, förutom i hela Norden även i länder som Estland, Lettland, Polen, och Tjeckien, m.fl.

Ett nytt kapitel med Halens

Även om Halens har beslutat att stänga ner sin egna webbshop så vill de ändå fortsätta att inspirera dig till de senaste trenderna. Du kommer därför på HALENS hemsida halens.se ha möjlighet att hitta utvalda stilar från deras systerföretag CELLBES. För att handla något i deras showroom, klicka bara på produkten och du blir direkt skickad vidare till Cellbes webbsida där du genomför köpet. Enkelt!
Har du frågor gällande HALENS, tidigare köp du gjort hos dem eller några andra frågor så kolla gärna in deras egna FAQ via hemsidan. Halens kundtjänst är naturligtvis också öppen om du har några övriga frågor.