Håkanssons Erbjudande New Arrivals

17 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Håkanssons-erbjudandena?

Om du letar efter de största Håkanssons-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Håkanssons eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Håkanssons on Tiendeo. Bläddra i den senaste Håkanssons-katalogen "Håkanssons Erbjudande New Arrivals" giltig från 19/09/2022 till 22/10/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

Håkanssons, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Håkanssons är en svensk skobutik som funnits sedan slutet av 1950-talet.

Lär känna Håkansson

Håkanssons skor säljs för kvinnor och män och är kända för sin höga kvalitet och hållbaret. I butikerna hittar du bland annat Håkanssons Stövlar, Håkanssons Ballerina och Håkanssons sportskor. 

Håkanssons öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det ett flertal olika Håkanssons butiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm och Helsingborg.

På sociala medier och på hemsidan hakanssons.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av Håkanssons skorea och nyheter.

I sortimentet hittar du skor från flera kända varumärken, så som Canada Snow, Vagabond, Birkinstock, Hugo Boss, m.fl.

Håkanssons bakgrund

Företaget grundades 1959 i Skåne och ägs idag av skokedjan Scorett Footwear.

Idag har Håkanssons cirka 50 anställda i Sverige.

Se mer på hemsidan för information om skor, erbjudanden, butiker och kontakt med Håkanssons kundtjänst.

Gå med i Håkanssons medlemsklubb Club Solemate

Som Club Solemate medlem får du bonuspoäng på allt du handlar. Ett medlemskap som är gratis och kortlöst. En välkomstgåva. Exklusiva Solemate-priser på utvalda produkter. Dubbla poäng vid köp på klubbdagar. Förtur till exklusiva produktlanseringar. Happenings. Senaste inspiration- & trenduppdateringarna. Bonus utbetalningar 2 gånger/år. Förtur till REA.

Är du medlem i Club Solemate så får du bonuspoäng vid varje köp när du handlar på Hakanssons.com eller i butik. Du får poäng när du handlar i de butiker som ingår i Scorettgruppens olika koncept: Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons, Sneakers Corner, Wallenberg, Ecco –Bromma –Emporia –Lund. Två gånger om året förvandlas dina bonuspoäng till en värdecheck som du kan handla för i butik eller online.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Håkanssons katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona