Tiendeo official website

Guldfyndsa Vinter /Vår !

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Guldfynd-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Guldfynd-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Guldfynd eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Guldfynd on Tiendeo. Bläddra i den senaste Guldfynd-katalogen "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Guldfynd, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Guldfynd är en av Sveriges största butikskedjor inom smycken. Utöver 120 Guldfynd butiker i Sverige så går det även att beställa varor via Guldfynds nätbutik.

  Lär känna Guldfynd

  Guldfynd är en av Sveriges främsta smyckeskedjor. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. 

  Guldfyns butiker går att hitta på ett flertal orter runt om i landet. Några av dem är Guldfynd Malmö, Guldfynd Göteborg och Guldfynd Stockholm. Guldfynd ingår i aktiebolaget Iduna AB.

  Guldfynds öppetider varier mellan olika orter. För att se öppetiderna för just din ort rekommenderar vi att kolla in Guldfynds hemsida.

  Populära produktkategorier är bland annat halsbandarmbandringar och örhängen. Några av varumärkena är Flemming Uziel, Mema GAB, Seiko och Tommy Hilfiger. Guldfynd har även samarbete med BRIS och Bröstcancerfonden.

   

  Guldfynds bakgrund

  Guldfynd grundades 1951 av Olof Pettersson och har därmed funnits i Sverige i flera år. Butiken har som mål att inspirera och tillgodose alla människors grundläggande behov av att ge både sig själva och andra uppskattning.

  Guldfynd har många anstälda som har ett stort kunnande inom smycken och tillbehör.

  Se Guldfynds katalog för mer information gällande specialerbjudanden, reor, rabattkoder, butiker och öppettider.

  Försäkra dina smycken!

  Guldfynd anser det viktigt att kunna känna dig säker när du tecknar en försäkring. Den försäkring som Guldfynd erbjuder kompleterar din hemförsäkring och ger dig ersättning för förlorade eller skadade smycken och klockor. Guldfynds försäkring kan, om du även innehar en drulle-försäkring,  även erbjuda en låg självrisk med bara 10% av försäkringsvärdet. Behöver du hjälp med reparation så är det bara att höra av dig till den butik där du införskaffade försäkringen, så hjälper de dig med det du behöver.

  sociala medier och på hemsidan kan du även följa alla Guldfynd erbjudanden samt ta del av Guldfynd rean. Du kan även bli medlem i Klubb Guldfynd och få bonus och klubbpriser på inköp.