Guldfynd
Guldfynd

Guldfynd - Rabattkoder, erbjudanden och katalog

Hitta Guldfynd i Din stad

Mest populära för Kläder, skor och accessoarer

Intressant att veta om Guldfynd ...

Guldfynd är en av Sveriges största butikskedjor inom smycken. Utöver 120 Guldfynd butiker i Sverige så går det även att beställa varor via Guldfynds nätbutik.

Om Guldfynd

Guldfynd är en av Sveriges främsta smyckeskedjor. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. 

Guldfyns butiker går att hitta på ett 60-tal orter runt om i landet. Några av dem är Guldfynd MalmöGuldfynd Göteborg och Guldfynd Stockholm. Guldfynd ingår i Iduna AB.

Populära produktkategorier är bland annat halsbandarmbandringar och örhängen. Några av varumärkena är Flemming Uziel, Mema GAB, Seiko och Tommy Hilfiger. Guldfynd har även samarbete med BRIS och Bröstcancerfonden.

Guldfynds historia

Guldfynd har funnits i Sverige i flera år och har som mål att inspirera och tillgodose alla människors grundläggande behov av att ge både sig själva och andra uppskattning.

Cirka 1150 personer arbetar på Guldfynd.

Se Guldfynds katalog för mer information gällande specialerbjudanden, reor, rabattkoder, butiker och öppettider.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa alla Guldfynd erbjudanden samt ta del av Guldfynd rean. Du kan även bli medlem i Klubb Guldfynd och få bonus och klubbpriser på inköp.

Andra Kläder, skor och accessoarer-butiker i Din stad

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information