Hitta Grandpa i Din stad

Intressant att veta om Grandpa ...

Grandpa är en klädkedja som säljer kläder för den skandinaviska marknaden och dess livsstil

Lär känna Grandpa

På Grandpa Store erbjuder de ett alternativt sätt att shoppa. De strävar efter att lämna ett bestående positivt intryck, både i ditt hem och på vår planet. Därför gör de selektiva urval där varumärket aldrig är viktigare än produkten, samt att de ställer höga krav på leverantörer gällande kvalitets- och hållbarhetstänk.

Idag har de 5 butiker: en i Göteborg, en i Malmö, två i Stockholm och online grandpastore.se. På hemsidan hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden, kampanjer och deras egna rea.

De har herr- och damkläder, väskor, accessoarer, inredningsdetaljer, spel - ja något för alla. De erbjuder snabb frakt och alltid en utmärkt personlig service.

Deras utbud av noga utvalda produkter för dig och ditt hem. De säljer produkter som tål att slitas på med både ögat och handen, produkter med ett tydligt användningsområde, tidlös design och hög kvalitet.

Grandpas bakgrund

Sedan 2003 har Grandpa kombinerat ett noggrant kurerat och alltid uppdaterad sortiment med sina värdeord; service, atmosfär och inspiration.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.