Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Grandpa.

Letar du efter de bästa Grandpa-erbjudandena?

Om du letar efter de största Grandpa-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Grandpa eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Grandpa och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Tele2 "Erbjudanden Tele2" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Hitta Grandpa kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Grandpa, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Grandpa är en klädkedja som säljer kläder för den skandinaviska marknaden och dess livsstil

Lär känna Grandpa

På Grandpa Store erbjuder de ett alternativt sätt att shoppa. De strävar efter att lämna ett bestående positivt intryck, både i ditt hem och på vår planet. Därför gör de selektiva urval där varumärket aldrig är viktigare än produkten, samt att de ställer höga krav på leverantörer gällande kvalitets- och hållbarhetstänk.

Idag har de 5 butiker: en i Göteborg, en i Malmö, två i Stockholm och online grandpastore.se. På hemsidan hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden, kampanjer och deras egna rea.

De har herr- och damkläder, väskor, accessoarer, inredningsdetaljer, spel - ja något för alla. De erbjuder snabb frakt och alltid en utmärkt personlig service.

Deras utbud av noga utvalda produkter för dig och ditt hem. De säljer produkter som tål att slitas på med både ögat och handen, produkter med ett tydligt användningsområde, tidlös design och hög kvalitet.

Grandpas bakgrund

Sedan 2003 har Grandpa kombinerat ett noggrant kurerat och alltid uppdaterad sortiment med sina värdeord; service, atmosfär och inspiration.