Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Glitter.

Letar du efter de bästa Glitter-erbjudandena?

Om du letar efter de största Glitter-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Glitter eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Glitter och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Tele2 "Erbjudanden Tele2" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Glitter, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Glitter är en ledande svensk modesmyckeskedja som säljer smycken och accessoarer.

Lär känna Glitter

Glitter erbjuder tjejer och kvinnor ett brett sortiment av trendiga och prisvärda smycken och accessoarer i kombination med personlig service. Här hittar du Glitters egna varor så som löshår, halsbandörhängen och mycket, mycket annat.

Glitters öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det en mängd olika Glitter butiker runt om i Sverige. Några av dem finns i städer så som exempelvis i MalmöGöteborg, Växjö, Östersund, Umeå och även i Stockholm.

På sociala medier och på glitter.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Glitters olika reor och nyheter. Kundklubben heter Club Glitter och ger medlemmar kostnadsfritt specialerbjudanden, nyheter och inbjudningar.

Glitters smycken, hår- och övriga accessoarer säljs till kvinnor i alla åldrar i butiker. Glitter har butiker förutom i Sverige även i Norge, Finland, och Danmark. Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, kampanjer och kontakt med Glitters kundtjänst.

Glitters bakgrund

Under 70-talet öppnade Glitters grundare Sven-Axel Svensson en liten tobaksaffär i Söderköping. En dag kom det in en dam och frågade om han sålde halsband, då föddes idén om att bedriva grossistverksamhet inom bijouterier. År 1992 utvecklade Sven-Axel sin grossistverksamhet och öppnade sin första Glitterbutik.

Glitter jobbar för miljön

Miljö och det sociala ansvaret är en av koncernens grundläggande värderingar. Vi ska ta ansvar för hur människor och miljö påverkas av vår verksamhet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna växa med god lönsamhet.

Glitter International AB tar ansvar för hur produkterna tillverkas. All personal som arbetar med tillverkning av produkter som marknadsförs och säljs av Glitter ska behandlas rättvist och arbeta under normala förhållanden. Leverantören försäkrar att dessa villkor åtlyds inom sin och underleverantörers anläggning. De krav Glitter International AB ställer på våra leverantörer och underleverantörer innefattar bland annat goda arbetsförhållanden, diskrimineringsförbud, fackföreningsfrihet, förbud mot barnarbete, god arbetsmiljö, löner, arbetstid och försäkringar.