Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Glasögonhuset.

Letar du efter de bästa Glasögonhuset-erbjudandena?

Om du letar efter de största Glasögonhuset-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Glasögonhuset eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Glasögonhuset och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Hitta Glasögonhuset kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Glasögonhuset, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Glasögonhuset erbjuder glasögon och synundersökning för alla

Lär känna Glasögonhuset

Synologen är en medlemsorganisation med en central ledning som hjälper medlemmarna att driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar de mervärden som gör att de stärker sin position och konkurrenskraft som en sammanslutning av experter.

Deras mål är att hjälpa varje kund att hitta den bästa synlösningen för just deras behov - från första kundkontakt till slutleverans av produkt och tjänst. De ska möta kundens behov och önskemål med ärlighet, respekt och intresse.

De ska genom rätt metoder, verktyg och kontakter säkra att vår verksamhet uppfyller ställda krav och förväntningar både ur kvalitets- och miljöhänseende.

Deras erbjudande av kvalitativ synvård åstadkommer de genom fortlöpande vidareutbildning, en lång samlad branscherfarenhet och stor yrkeskunskap.

Genom öppenhet och engagemang för miljöfrågorna skapar de förtroende för sin verksamhet hos kunder, ägare, anställda, allmänhet och myndigheter. 

Glasögonhuset har vardagliga öppettider och finns i Örebro. Via deras hemsida glasogonhuset.nu hittar du mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Glasögonhusets bakgrund

Glasögonhuset grundades av Esbjörn Telemo 1974 på Storgatan i Örebro.