Tiendeo official website

Erbjudanden Gina Tricot

Mer än en månad

  Erbjudanden av Gina Tricot

  Letar du efter de bästa Gina Tricot-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Gina Tricot-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Gina Tricot eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Gina Tricot on Tiendeo. Bläddra i den senaste Gina Tricot-katalogen "Erbjudanden Gina Tricot" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

  Gina Tricot, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Gina Tricot är en familjeägd modekedja som grundades redan år 1997 i Sverige, och idag har över 120 butiker samt en omsättning på 1,6 miljarder.

  Lär känna Gina Tricot

  Kedjan erbjuder kläder och accessoarer till kvinnor i över 30 länder. På ginatricot.se erbjuds riklig information om företaget, butikerna samt produkterna. Där finns dessutom en webbshop, för den som vill handla från hemmets lugna vrå!

  Genom åren har en del samarbeten med kända modeprofiler förekommit. De senaste åren har vi exempelvis sett kampanjer med Sofi Fahrman och Caroline Blomst.

  Huvudkontoret ligger i Borås, och byggnaden har intressant nog en tårtliknande form. Byggnaden är också miljöklassificerad vilket innebär att man gör av med mindre energi än vad som normalt rekommenderas inom svenska byggnormer.

   

  Gina Tricots bakgrund

  Butikskedjan grundades år 1997 med målet att erbjuda kommersiellt gångbara, feminina trikåplagg. Redan från början var tanken bakom kedjan att ta tillvara på enkelheten, både i produkterna och i arbetssättet.

  Kedjan har idag omkring 170 butiker utspridda över Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland, samt närmare 2000 anställda. 

   

  Samarbete med UNICEF

  Förutom att sälja kläder stöder Gina Tricot UNICEF med över 20 miljoner kronor som ska användas för att hjälpa barn i Bangladesh.

  Bangladesh är ett av världens fattigaste länder, och mer än hälften av befolkningen lever på mindre än två dollar om dagen. Fattigdomen innebär att få barn någonsin får en utbildning. Eftersom Gina Tricot har en del av sin produktion i Bangladesh, har de nu beslutat att stödja landet genom att samarbete med Unicef. Samarbetet syftar till att Gina Tricot ger 20 miljoner kronor till UNICEF, som kommer användas för att ge barn i Bangladesh utbildning. Förhoppningen är att projektet ska få 22.500 flickor och pojkar att börja skolan 2011-2017. Förutom Bangladesh-projektet stödjer Gina Tricot också Unicef, bland annat genom att arrangera och sätta upp kampanjer i butikerna där man uppmuntrar kunder att stödja organisationen.