Tiendeo official website

Erbjudanden Gerry Weber

Mer än en månad

  Erbjudanden av Gerry Weber

  Letar du efter de bästa Gerry Weber-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Gerry Weber-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Gerry Weber eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Gerry Weber on Tiendeo. Bläddra i den senaste Gerry Weber-katalogen "Erbjudanden Gerry Weber" giltig från från 19/4 till till 19/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Gerry Weber, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Gerry Weber är ett tyskt företag i textil- och designbranschen

  Lär känna Gerry Weber

  GERRY WEBER International AG, baserat i Halle / Westfalen, är en globalt fungerande mode- och livsstilsgrupp som förenar tre starka varumärkesfamiljer under ett tak: GERRY WEBER, TAIFUN och SAMOON. Deras varumärken står för högkvalitativt och trendorienterat mode samt tillbehör för den kräsna, kvalitetsmedvetna och fashionabla kunden. Varje märke betonar bärarens individuella stil på sitt eget unika sätt. De säljer mode för kvinnor och de olika produkterna är exempelvis jeans, tröjor, kavajer, blusar och accesoarer. kedjan har flera butiker i Sverige och finns exempelvis på platser så som Lund , Malmö och Stockholm. På deras internationella hemsida kan du som inte bor nära en butik ändå fynda från hela deras sortiment. Dessutom är det alltid öppet där, medan butikerna öppettider är mer vardagliga. Via hemsidan kan du även finna kampanjer, nyheter, kundservice och olika rea-perioder.

  Gerry webers bakgrund

  Sedan starten 1973 har GERRY WEBER International AG utvecklats till ett av de mest kända mode- och livsstilsföretagen. Gruppen har försäljningsstrukturer i mer än 60 länder och är en av de största modegrupperna i Tyskland.

  Gerry Webers tar ansvar

  På Gerry Weber tar de ansvar både för deras egna anställda och för deras leverantörers anställda. De stöder de senare i att uppnå överensstämmelse med mänskliga rättigheter, sociala normer och arbetslagar och säkerställa rättvisa löner. För att leva upp till detta ansvar gick GERRY WEBER med i Business Social Compliance Initiative (BSCI) 2010. Amfori BSCI är ett initiativ för återförsäljare, tillverkare och importörer som gör det möjligt för dem att övervaka och förbättra sociala standarder och arbetsförhållanden hos leverantörer såväl som på gårdar i deras globala försörjningskedjor. Kärnelementen i amfori BSCI-programmet inkluderar medvetenhetsträning och kunskapsfrämjande om anställdas behov samt en gemensam strategi för att förbättra eventuella brister.