Linen Looks

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Gant katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Gant, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Gant är en klädkedja som har flera butiker pch återförsäljare runt om i Sverige. Gant säljer förutom kläder även bl.a. accessoarer och heminredning.

Lär känna Gant

Gant är en klädkedja med över 600 butiker i 60 länder. Gants kläder säljs för män, kvinnor och barn både i butiker och via e-handel. Kedjan säljer även accessoarer och parfymer.   

Gants öppettider är varierande beroende på vilken butik du väljer. I Sverige finns det cirka 30 Gant butiker på olika orter. Några av dem finns i städer så som exempelvis StockholmGöteborg och Helsingborg.   

På sociala medier och på gant.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Gants rea. På Gant Rugger kan du läsa tips om kläder, med mera. 

Klädkedjans stil är traditionellt brittisk/amerikansk. Sortimentet består av det egna klädmärket, GANT. Populära produkter är bland annat skor och tröjor. Gants klockor har elegant design och smakfulla detaljer, och håller hög kvalitet. 

Gant Outlet finns i Norrköping och här kan du fynda byxor, tröjor, skjortor, m.m. för dam, herr, och barn upp till 70 % billigare.

Gants bakgrund

Företaget grundades 1949 av Bernard Gant i USA, och ägs för närvarande av det schweiziska företaget Maus Frères S.A.

Gant har flera anställda och det finns en lång rad butiker i USA och Europa, med planering att utöka verksamheten i Kina och Thailand.

Ett hållbart Gant

Gants mål är att göra världen till en vackrare plats. I linje med deras tro att vi aldrig ska sluta lära oss nya saker, ”Never Stop Learning”, har de antagit filosofin att skapa produkter av högsta kvalitet som är snygga, tidlösa och utformade för att hålla länge.De hyllar sitt arv som biobaserat företag genom att fortsätta köpa spårbara och hållbart utvecklade plantbaserade material världen över. På så vis kan de lära oss mer och agera utifrån deras etiska, miljömässiga och sociala ansvar. De är övertygade om att ett medvetet och hållbart tillvägagångssätt att utforma vackra produkter är framtiden för en bra affärsverksamhet.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor