Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från G-Star Raw.

Letar du efter de bästa G-Star Raw-erbjudandena?

Om du letar efter de största G-Star Raw-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från G-Star Raw eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från G-Star Raw och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Lindex "25% on shorts and swimwear !" giltig från från 5/7 till till 25/7.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

G-Star Raw, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

G-Star Raw är ett Nederländskt klädföretag som designar egna kläder.

Lär känna G-Star Raw

G-Star hette ursprungligen Gap Star men bestämde sig för att byta namn när de blev internationella för att undvika förvirring med den redan etablerade Gap. Varumärket specialiserar sig på att tillverka rå denim - ett otvättat, obehandlat denim. G-Star inspirerars av militära kläder. Inspirationer av deras design kommer från vintage militärkläder från hela världen. Några exempel inkluderar speciella fickkonstruktioner och användning av trim. 

G-Stars flaggskeppsbutiker finns i New York City, Boston, San Francisco, Los Angeles, Edinburgh, Melbourne, Sydney, Shanghai, Paris, London, Cardiff, Milano, Santiago de Chile, Mumbai och Nederländerna som hemmabas i Amsterdams mest lyxiga shoppinggata, PC Hooftstraat. Totalt har G-Star mer än 6500 försäljningsställen över hela världen. I Sverige är butikens öppettider vardagliga och butiken finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm, Jönköping och Västerås. På den globala hemsidan är det dock alltid öppet och här kan du handla från hela sortimenetet. Dessutom finner du här nyheter, kampanjer och erbjudanden.

G-Star Raws bakgrund

G-Star Raw grundades i Nederländerna 1989. Där de började som specialister på denim, men har därefter breddat sitt utbud.

G-Star Raw tar ansvar

G-Star fokuserar på denimens innovation. När de designar, designar de för framtiden; inte bara i hur deras produkter ser ut, utan också i större omfattning. Om de fortfarande vill vara här som ett denimmärke om 20, 50 eller till och med 100 år framöver är det avgörande för dem att tänka innovativt om den inverkan de har på människor och planeten.

För G-Star betyder detta framtidsisolerande denim genom att investera i hållbar innovation och införliva det i allt de gör. De fokuserar på ett cirkulärt tillvägagångssätt för hur denim tillverkas och används av deras kund för att skapa morgondagens klassiker: framtidens kvalitetsdenim med respekt för människor & planet på ett transparent sätt.