Reklam

Fall Savings

Mer än en månad

Letar du efter de bästa G-Star Raw-erbjudandena?

Om du letar efter de största G-Star Raw-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från G-Star Raw eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 G-Star Raw-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste G-Star Raw-katalogen "Fall Savings" giltig från 05/11/2022 till 14/01/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

G-Star Raw, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

G-Star Raw är ett Nederländskt klädföretag som designar egna kläder.

Lär känna G-Star Raw

G-Star hette ursprungligen Gap Star men bestämde sig för att byta namn när de blev internationella för att undvika förvirring med den redan etablerade Gap. Varumärket specialiserar sig på att tillverka rå denim - ett otvättat, obehandlat denim. G-Star inspirerars av militära kläder. Inspirationer av deras design kommer från vintage militärkläder från hela världen. Några exempel inkluderar speciella fickkonstruktioner och användning av trim. 

G-Stars flaggskeppsbutiker finns i New York City, Boston, San Francisco, Los Angeles, Edinburgh, Melbourne, Sydney, Shanghai, Paris, London, Cardiff, Milano, Santiago de Chile, Mumbai och Nederländerna som hemmabas i Amsterdams mest lyxiga shoppinggata, PC Hooftstraat. Totalt har G-Star mer än 6500 försäljningsställen över hela världen. I Sverige är butikens öppettider vardagliga och butiken finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm, Jönköping och Västerås. På den globala hemsidan är det dock alltid öppet och här kan du handla från hela sortimenetet. Dessutom finner du här nyheter, kampanjer och erbjudanden.

G-Star Raws bakgrund

G-Star Raw grundades i Nederländerna 1989. Där de började som specialister på denim, men har därefter breddat sitt utbud.

G-Star Raw tar ansvar

G-Star fokuserar på denimens innovation. När de designar, designar de för framtiden; inte bara i hur deras produkter ser ut, utan också i större omfattning. Om de fortfarande vill vara här som ett denimmärke om 20, 50 eller till och med 100 år framöver är det avgörande för dem att tänka innovativt om den inverkan de har på människor och planeten.

För G-Star betyder detta framtidsisolerande denim genom att investera i hållbar innovation och införliva det i allt de gör. De fokuserar på ett cirkulärt tillvägagångssätt för hur denim tillverkas och används av deras kund för att skapa morgondagens klassiker: framtidens kvalitetsdenim med respekt för människor & planet på ett transparent sätt.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste G-Star Raw katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Utvalda produkter

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona