Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från French Connection.

Letar du efter de bästa French Connection-erbjudandena?

Om du letar efter de största French Connection-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från French Connection eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från French Connection och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

French Connection, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

French Connection är ett brittiskt design klädmärke för män och kvinnor.

Lär känna French Connection

French Connection är ett klädföretag som fokuserar på design och är ett brittiskt varumärke som skapar distinkta produkter för damkläder, herrkläder, accessoarer och hem för den moderna livsstilen. Varumärket distribueras globalt via butiker, e-handel och återförsäljare, och har åtagit sig att erbjuda en förstklassig upplevelse som säkerställer att kunden är kärnan i verksamheten.

French Connection uppmuntrar en dynamisk företagskultur. Anställda arbetar tillsammans och representerar stolt varumärket. Den djärva personligheten hos French Connection fortsätter att driva gränser globalt genom genomslagskraftiga reklamkampanjer och genom att stödja nya talanger. I sverige säljs deras kläder i första hand via Åhlens. Dessutom finns deras globala hemsida frenchconnection.com där du kan finna kläder från hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer och erbjudanden.

French Connections bakgrund

French Connection grundades 1972 av Stephen Marks och syftade till att skapa väldesignade fashionabla kläder som tilltalade en bred marknad.

Förkortningen FCUK föddes efter att Trevor Beattie besökte French Connection-kontor och märkte förkortningen FCHK i ett internt memo, som står för French Connection Hong Kong. Efter detta föreslog Beattie att varumärket använder FCUK, som står för French Connection Storbritannien.

French Connetion bryr sig

Från London till LA; French Connection är stolt över att vara en stor modeaktör inom det globala området. French Connection Flagship ligger på Oxford Street, i hjärtat av huvudstadens ultimata shoppingdestination.

French Connection Group Inc. (French Connection) har åtagit sig att tillhandahålla en utmärkt online shoppingupplevelse för alla besökare, oavsett teknik eller förmåga. För detta ändamål arbetar de för att säkerställa att sitt webbplats anpassas till och att de följer allmänt erkända och accepterade standarder och riktlinjer för webbplatsens tillgänglighet. French Connection har samarbetat med erfarna och ansedda konsulter för att hjälpa till i dessa ansträngningar.