Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste French Connection katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om French Connection ...

French Connection är ett brittiskt design klädmärke för män och kvinnor.

Lär känna French Connection

French Connection är ett klädföretag som fokuserar på design och är ett brittiskt varumärke som skapar distinkta produkter för damkläder, herrkläder, accessoarer och hem för den moderna livsstilen. Varumärket distribueras globalt via butiker, e-handel och återförsäljare, och har åtagit sig att erbjuda en förstklassig upplevelse som säkerställer att kunden är kärnan i verksamheten.

French Connection uppmuntrar en dynamisk företagskultur. Anställda arbetar tillsammans och representerar stolt varumärket. Den djärva personligheten hos French Connection fortsätter att driva gränser globalt genom genomslagskraftiga reklamkampanjer och genom att stödja nya talanger. I sverige säljs deras kläder i första hand via Åhlens. Dessutom finns deras globala hemsida frenchconnection.com där du kan finna kläder från hela deras sortiment, men även nyheter, kampanjer och erbjudanden.

French Connections bakgrund

French Connection grundades 1972 av Stephen Marks och syftade till att skapa väldesignade fashionabla kläder som tilltalade en bred marknad.

Förkortningen FCUK föddes efter att Trevor Beattie besökte French Connection-kontor och märkte förkortningen FCHK i ett internt memo, som står för French Connection Hong Kong. Efter detta föreslog Beattie att varumärket använder FCUK, som står för French Connection Storbritannien.

French Connetion bryr sig

Från London till LA; French Connection är stolt över att vara en stor modeaktör inom det globala området. French Connection Flagship ligger på Oxford Street, i hjärtat av huvudstadens ultimata shoppingdestination.

French Connection Group Inc. (French Connection) har åtagit sig att tillhandahålla en utmärkt online shoppingupplevelse för alla besökare, oavsett teknik eller förmåga. För detta ändamål arbetar de för att säkerställa att sitt webbplats anpassas till och att de följer allmänt erkända och accepterade standarder och riktlinjer för webbplatsens tillgänglighet. French Connection har samarbetat med erfarna och ansedda konsulter för att hjälpa till i dessa ansträngningar.