Tiendeo official website

Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Fred Perry.

Letar du efter de bästa Fred Perry-erbjudandena?

Om du letar efter de största Fred Perry-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fred Perry eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Fred Perry och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfynd!" giltig från 01/03/2023 till 18/04/2023.

Hitta Fred Perry i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Fred Perry, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fred Perry är ett globalt klädmärke som säljer kläder för både män och kvinnor

Lär känna Fred perry

Fred Perry respekterar de mänskliga rättigheterna för alla som arbetar för dem, vare sig direkt eller indirekt. De tror att alla arbetare måste behandlas med värdighet, respekt och rättvisa och att de inte medvetet kommer att tolerera tvångs- eller tvångsarbete eller människohandel i några delar av sin verksamhet eller leveranskedja.

De granskar ständigt sin policy och bästa praxis och de åtar sig att göra långsiktiga förändringar för att säkerställa att de har en positiv inverkan på planeten och i våra samhällen.

Genom att köpa bomullsprodukter från Fred Perry stöder du mer ansvarsfullt odlad bomull genom Better Cotton Initiative. Fred Perry har arbetat i partnerskap med UK Pique och ESP i Leicester i över 13 år. De gör deras Fred Perry-skjortor efter strikta standarder, och de är stolta över att kunna göra dem i England.

I Sverige har butikerna vardagliga öppettider och finns exempelvis på platser så som Stockholm och Göteborg. På den globala hemsidan fredperry.com är det dock alltid öppet och här finner du hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Fred Perrys bakgrund

Tennisspelare Fred Perry grundade 1952 Fred Perry-varumärket och designade sin första pikétröja samma år.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Fred Perry katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy