Tiendeo official website

Fred Perry sale.

20 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Fred Perry-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Fred Perry-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fred Perry eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Fred Perry on Tiendeo. Bläddra i den senaste Fred Perry-katalogen "Fred Perry sale." giltig från från 12/1 till till 15/3 och börja spara pengar nu!

  Hitta Fred Perry kataloger i din stad

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Fred Perry, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Fred Perry är ett globalt klädmärke som säljer kläder för både män och kvinnor

  Lär känna Fred perry

  Fred Perry respekterar de mänskliga rättigheterna för alla som arbetar för dem, vare sig direkt eller indirekt. De tror att alla arbetare måste behandlas med värdighet, respekt och rättvisa och att de inte medvetet kommer att tolerera tvångs- eller tvångsarbete eller människohandel i några delar av sin verksamhet eller leveranskedja.

  De granskar ständigt sin policy och bästa praxis och de åtar sig att göra långsiktiga förändringar för att säkerställa att de har en positiv inverkan på planeten och i våra samhällen.

  Genom att köpa bomullsprodukter från Fred Perry stöder du mer ansvarsfullt odlad bomull genom Better Cotton Initiative. Fred Perry har arbetat i partnerskap med UK Pique och ESP i Leicester i över 13 år. De gör deras Fred Perry-skjortor efter strikta standarder, och de är stolta över att kunna göra dem i England.

  I Sverige har butikerna vardagliga öppettider och finns exempelvis på platser så som Stockholm och Göteborg. På den globala hemsidan fredperry.com är det dock alltid öppet och här finner du hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Fred Perrys bakgrund

  Tennisspelare Fred Perry grundade 1952 Fred Perry-varumärket och designade sin första pikétröja samma år.