Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Frank Dandy katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Frank Dandy, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Frank Dandy är ett svenskt klädmärke som fokuserar på underkläder.

Lär känna Frank Dandy

Frank Dandy (tidigare Frank Dandy Superwear) är ett svenskt modemärke, specialiserade inom underkläder. Frank Dandy säljer sina produkter via återförsäljare och via deras egna hemsida frankdandy.com där du kan finna hela deras sortiment. De säljer även under egen webbplats försäljning över internet där de är störst i de nordiska länderna, USA och Japan. Frank Dandy har under åren gjort en rad olika kollektionssamarbeten med bland andra Leo Lyxxx, Super Mundane och Non Violence Movement. Frank Dandy har utöver det ett eget sortiment bestående av Bamboo Collection, The Originals, St Paul samt bassortimentet Legend.

I Frank Dandys sortiment av underkläder för kvinnor hittar du exempelvis BH och trosor för alla lägen, kläder och sinnesstämningar. Alla dagar i veckan. För träningen, för festen, för jobbet, soffhänget och första daten.

Frank Dandys sortiment av kalsonger gör att du kommer tvivellöst att hitta nya favoriter. Kalsongerna är det plagg som sitter närmst hud, med andra ord som krävs för att hitta ett par kalsonger som inte bara sitter skönt män som även har smarta egenskaper.

Frank Dandys bakgrund

Frank Dandy startade 2003 och hade 2011 över 200 återförsäljare, främst i Sverige.