Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Frank Dandy.

Letar du efter de bästa Frank Dandy-erbjudandena?

Om du letar efter de största Frank Dandy-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Frank Dandy eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Frank Dandy och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Levi's "10 % rabatt och gratis frakt på din första beställning" giltig från från 18/4 till till 1/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Frank Dandy, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Frank Dandy är ett svenskt klädmärke som fokuserar på underkläder.

Lär känna Frank Dandy

Frank Dandy (tidigare Frank Dandy Superwear) är ett svenskt modemärke, specialiserade inom underkläder. Frank Dandy säljer sina produkter via återförsäljare och via deras egna hemsida frankdandy.com där du kan finna hela deras sortiment. De säljer även under egen webbplats försäljning över internet där de är störst i de nordiska länderna, USA och Japan. Frank Dandy har under åren gjort en rad olika kollektionssamarbeten med bland andra Leo Lyxxx, Super Mundane och Non Violence Movement. Frank Dandy har utöver det ett eget sortiment bestående av Bamboo Collection, The Originals, St Paul samt bassortimentet Legend.

I Frank Dandys sortiment av underkläder för kvinnor hittar du exempelvis BH och trosor för alla lägen, kläder och sinnesstämningar. Alla dagar i veckan. För träningen, för festen, för jobbet, soffhänget och första daten.

Frank Dandys sortiment av kalsonger gör att du kommer tvivellöst att hitta nya favoriter. Kalsongerna är det plagg som sitter närmst hud, med andra ord som krävs för att hitta ett par kalsonger som inte bara sitter skönt män som även har smarta egenskaper.

Frank Dandys bakgrund

Frank Dandy startade 2003 och hade 2011 över 200 återförsäljare, främst i Sverige.