Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Forever 21.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Forever 21 katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Forever 21, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Forever21 är en amerikansk klädkedja som påminner lite om H&M med det stora utbudet av kläder och accessoarer till låga priser och många butiker.

Lär känna Forever 21

Forever21 kläder håller låga priser och säljs för kvinnor, män och flickor. I Forever21 butikerna finns ett brett sortiment av kläder, accessoarer och skönhetsprodukter, och butikerna är kända för att vara stora och kläderna för att kosta lite.

I Sverige har Forever21 inte några fysiska butiker ännu, men man kan beställa från Forever21 webshop, forever21.com, även till Sverige. Dock tillkommer tull och avgifter vid beställningar.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Forever21 rea och nyheter.

Forever21 mode är ungt och trendigt och säljs till låga priser. Nya plagg inkommer flera gånger i veckan, och några av produktkategorierna är klänningar, toppar, byxor, smycken och sportkläder.

Forever 21s bakgrund

Företaget grundades 1984 av Do Eon Chang och hans fru Jin Sook Chang.

Forever21 har över 30 000 anställda, och det finns mer än 600 butiker i 51 länder.

Se mer på hemsidan för information om produkter, beställningar och butiker

Forever 21 tar ansvar

Precis som en konsument har val, på Forever 21 tar de sitt affärsval på allvar, inklusive hur de får de produkter de säljer. De strävar efter att ha en positiv inverkan inte bara inom sina butiker och företagsfamiljen, utan också på miljön och på hundratals tillverkare av tillverkare över hela världen och deras anställda.

De ser dessa val som en del av ett pågående arbete eftersom de ständigt strävar efter att förbättra inom vart och ett av dessa områden. Forever 21 insisterar på att alla produktleverantörer ser till att deras anställda arbetar i säkra och hälsosamma miljöer och att deras lagliga rättigheter respekteras och skyddas. Forever 21 delar också målet att eliminera barnarbete och tvångsarbete.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor