Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Evanette.

Letar du efter de bästa Evanette-erbjudandena?

Om du letar efter de största Evanette-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Evanette eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Evanette och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Ur&Penn "Outlet upp till 70 % off !" giltig från från 23/5 till till 31/5.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Deichmann
  • Logo Monroe World
  • Logo Henri Lloyd
  • Logo Piquadro
  • Logo Signal
  • Logo Edblad

Evanette, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Evanette är en svensk kedja som säljer underkläder och badkläder för kvinnor.

Lär känna Evanette

På Evanette finns underkläder och badplagg för alla kvinnor – i alla former – till alla tillfällen. Deras stora utbud av underkläder består av bh, trosor, strumpor och strumpbyxor, hålla-in-plagg och body, sportbh, amningsbh m.m. De har även ett brett urval av nattkläder och mysplagg så som nattlinnen, pyjamas, velourset, linnen, shorts, leggings, morgonrockar och badrockar. De är också väldigt stolta över sitt badsortiment, där de året runt erbjuder badplagg som bikinis, baddräkter och tankinis samt saronger, tunikor, flipflops, badmössor och strandhanddukar.

På Evanette riktar de sig till kvinnor i alla former och har därför ett unikt storleksutbud med bh-storlekar i 65-120 A-H och badkläder 36-54 och A-J kupor. Oavsett vad du är ute efter hjälper de dig att hitta din rätta storlek!

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Göteborg, Uddevalla, Stockholm, Halmstad och Strömstad. Via hemsidan evanette.com är det dock alltid öppet och här finner du fynd från hela deras sortiment. Här finns också nyheter, erbjudanden, kampanjer med mera.

Evanettes bakgrund

Ända sedan deras första underklädesbutik öppnade år 1932 har de fokuserat på att erbjuda sina kunder bästa möjliga personliga service och har genom åren hunnit bli riktiga specialister på underkläder och passform.