Letar du efter de bästa Evanette-erbjudandena?

Om du letar efter de största Evanette-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Evanette eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Evanette on Tiendeo. Bläddra i den senaste Evanette-katalogen "Nyheter Kollection" giltig från 07/06/2022 till 13/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Evanette katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

Evanette, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Evanette är en svensk kedja som säljer underkläder och badkläder för kvinnor.

Lär känna Evanette

På Evanette finns underkläder och badplagg för alla kvinnor – i alla former – till alla tillfällen. Deras stora utbud av underkläder består av bh, trosor, strumpor och strumpbyxor, hålla-in-plagg och body, sportbh, amningsbh m.m. De har även ett brett urval av nattkläder och mysplagg så som nattlinnen, pyjamas, velourset, linnen, shorts, leggings, morgonrockar och badrockar. De är också väldigt stolta över sitt badsortiment, där de året runt erbjuder badplagg som bikinis, baddräkter och tankinis samt saronger, tunikor, flipflops, badmössor och strandhanddukar.

På Evanette riktar de sig till kvinnor i alla former och har därför ett unikt storleksutbud med bh-storlekar i 65-120 A-H och badkläder 36-54 och A-J kupor. Oavsett vad du är ute efter hjälper de dig att hitta din rätta storlek!

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Göteborg, Uddevalla, Stockholm, Halmstad och Strömstad. Via hemsidan evanette.com är det dock alltid öppet och här finner du fynd från hela deras sortiment. Här finns också nyheter, erbjudanden, kampanjer med mera.

Evanettes bakgrund

Ända sedan deras första underklädesbutik öppnade år 1932 har de fokuserat på att erbjuda sina kunder bästa möjliga personliga service och har genom åren hunnit bli riktiga specialister på underkläder och passform.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona