Tiendeo official website

Erbjudanden Eurosko

Mer än en månad

  Erbjudanden av Eurosko

  Letar du efter de bästa Eurosko-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Eurosko-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Eurosko eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Eurosko on Tiendeo. Bläddra i den senaste Eurosko-katalogen "Erbjudanden Eurosko" giltig från från 22/4 till till 22/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Eurosko, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Eurosko är ett norskt skoföretag som säljer skor och accessoarer för män, kvinnor och barn.

  Lär känna Eurosko

  Eurosko är Nordens största skokedja och ägs och driva av självständiga köpmän. Euroskos skor passar för hela familjen och säljs till bra priser och hög kvalitet i butiker i hela landet. Eurosko är ett norskt skoföretag som säljer skor och accessoarer för män, kvinnor och barn.

  Euroskos öppettider är breda och i nuläget finns det runt omkring cirka ett 100-tal Eurosko butiker runt om i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis GöteborgSkärholmen och Udevalla.

  Via sociala medier och på eurosko.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Euroskos rea och nyheter. Populära produkter är bland annat: Eurosko stövlar, Eurosko sandaler, Eurosko Sport & Fritid, samt Eurosko gummistövlar.

  Några av varumärkena som finns i sortimentet är: Adidas, Converse, Timberland och Ecco.

  Euroskos bakgrund

  Eurosko grundades 1983 med en idé om att sälja skor till låga priser och hög kvalitet.

  Företaget har flera anställda och har över 300 butiker i Sverige och Norge.

  Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden samt kontakt med Euroskos kundtjänst.


  Euroskos kundklubb

  Euroskos kundklubb finns för dig då Eurosko vill belöna dig som är en trofast kund hoss dem. Medlemsskapet är gratis och det enda du behöver göra är att registrera dig i din app.

  Genom att vara medlem i kundklubben får du bonusar. För varje 700 kronor som du handlat för får du en digital bonusstämpel på ditt bonuskort och när du fått 6 stämplar så får du 200 kronor i bonus. Detta får du som ett digitalt presentkort.

  Med kundklubben får du även specifika nyheter och medlemserbjudanden. Dessa får du via sms där du får exempelvis erbjudanden, insperation och rabbater. När du handlar får du dessutom alla dina kvitton digitalt.