Reklam

Rea!

16 dagar kvar

Letar du efter de bästa Eurosko-erbjudandena?

Om du letar efter de största Eurosko-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Eurosko eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Eurosko on Tiendeo. Bläddra i den senaste Eurosko-katalogen "Rea!" giltig från 16/01/2023 till 17/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Eurosko, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Eurosko är ett norskt skoföretag som säljer skor och accessoarer för män, kvinnor och barn.

Lär känna Eurosko

Eurosko är Nordens största skokedja och ägs och driva av självständiga köpmän. Euroskos skor passar för hela familjen och säljs till bra priser och hög kvalitet i butiker i hela landet. Eurosko är ett norskt skoföretag som säljer skor och accessoarer för män, kvinnor och barn.

Euroskos öppettider är breda och i nuläget finns det runt omkring cirka ett 100-tal Eurosko butiker runt om i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis GöteborgSkärholmen och Udevalla.

Via sociala medier och på eurosko.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Euroskos rea och nyheter. Populära produkter är bland annat: Eurosko stövlar, Eurosko sandaler, Eurosko Sport & Fritid, samt Eurosko gummistövlar.

Några av varumärkena som finns i sortimentet är: Adidas, Converse, Timberland och Ecco.

Euroskos bakgrund

Eurosko grundades 1983 med en idé om att sälja skor till låga priser och hög kvalitet.

Företaget har flera anställda och har över 300 butiker i Sverige och Norge.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden samt kontakt med Euroskos kundtjänst.


Euroskos kundklubb

Euroskos kundklubb finns för dig då Eurosko vill belöna dig som är en trofast kund hoss dem. Medlemsskapet är gratis och det enda du behöver göra är att registrera dig i din app.

Genom att vara medlem i kundklubben får du bonusar. För varje 700 kronor som du handlat för får du en digital bonusstämpel på ditt bonuskort och när du fått 6 stämplar så får du 200 kronor i bonus. Detta får du som ett digitalt presentkort.

Med kundklubben får du även specifika nyheter och medlemserbjudanden. Dessa får du via sms där du får exempelvis erbjudanden, insperation och rabbater. När du handlar får du dessutom alla dina kvitton digitalt.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Eurosko katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona