Erbjudanden av Erlandsons Brygga

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Erlandsons Brygga katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Sport-butiker i Din stad

Intressant att veta om Erlandsons Brygga ...

Erlandsons Brygga erbjuder produkter för båt, så som båttillbehör.

Lär känna Erlandssons Brygga

Sedan starten 1992 har verksamheten vuxit från en stormarknad i Solna som omsatte 7,5 miljoner, till sju stormarknader och e-handel som under 2017 omsatte 158 miljoner kronor. Erlandsons Brygga är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning av marintillbehör till privatpersoner och de är den överlägset största aktören i Stockholmsregionen. Varje år köper 100 000-tals båtägare sina marinprodukter hos Erlandsons Brygga.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på flera olika platser i Stockholm, så som exempelvis i Haninge och Solna, men även i Göteborg. Via hemsidan är det dock alltid öppet och här finner du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Erlandssons Bryggas bakgrund

Året är 1992 då Jan Erlandson beslutar sig för att starta Erlandsons Brygga. Han har sedan tidigare mångårig erfarenhet och stora framgångar inom marinbranschen, men Erlandsons Brygga kommer att visa sig bli hans mest lyckade satsning. Filosofin och affärsidén var redan från början att sälja kvalité till låga priser och det har genomsyrat verksamheten sedan dess.

Fler erbjudanden från Sport