Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Emma och Malena.

Letar du efter de bästa Emma och Malena-erbjudandena?

Om du letar efter de största Emma och Malena-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Emma och Malena eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Emma och Malena och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Masai "Masai sale !" giltig från från 12/4 till till 2/5.

Hitta Emma och Malena kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Emma och Malena, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Emma och Malena erbjuder kläder för kvinnor, män och barn

Lär känna Emma och Malena

Hantverket är superviktigt för Emma och Malena. De har lärt sig från grunden. De tar fram egna mönster och handritar allt själva. Och de älskar det. Och ja, all inspiration till deras mönster kommer från Bohuslän. Havets guld, varma berg, salta räkor och väldoftande kaprifol. Utan det, inget.

Emma och Malena gör skärgårdsmode som passar oavsett var du är. Du kanske inte alls är i skärgården. Men med ostron, makrillar, maneter och andra fina mönster kommer mycket sommarkänsla och härlighet. Var du än befinner dig.
För dem är det avgörande att plaggen håller länge. Kvalitet och hållbar design är inget de ruckar på. Med emmamalena kan du klä dig i likadan tröja som farfar eller dina barn. Och du kan med mycket stolthet och kärlek ge den stickade tröjan, klänningen eller fiskarskjortan vidare till någon du håller kär. 

Deras butiker har varadgliga öppettider och finns på flera öar i landet. exempelvis finns de i Nynäshamn, på Smögen och Nåttarö. Via hemsidan emmalena.com kan du finna hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Emma och Malenas bakgrund

De grundades 2004 när de skaffade en liten butikslokal på Käringön.