Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Emma och Malena katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Emma och Malena ...

Emma och Malena erbjuder kläder för kvinnor, män och barn

Lär känna Emma och Malena

Hantverket är superviktigt för Emma och Malena. De har lärt sig från grunden. De tar fram egna mönster och handritar allt själva. Och de älskar det. Och ja, all inspiration till deras mönster kommer från Bohuslän. Havets guld, varma berg, salta räkor och väldoftande kaprifol. Utan det, inget.

Emma och Malena gör skärgårdsmode som passar oavsett var du är. Du kanske inte alls är i skärgården. Men med ostron, makrillar, maneter och andra fina mönster kommer mycket sommarkänsla och härlighet. Var du än befinner dig.
För dem är det avgörande att plaggen håller länge. Kvalitet och hållbar design är inget de ruckar på. Med emmamalena kan du klä dig i likadan tröja som farfar eller dina barn. Och du kan med mycket stolthet och kärlek ge den stickade tröjan, klänningen eller fiskarskjortan vidare till någon du håller kär. 

Deras butiker har varadgliga öppettider och finns på flera öar i landet. exempelvis finns de i Nynäshamn, på Smögen och Nåttarö. Via hemsidan emmalena.com kan du finna hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Emma och Malenas bakgrund

De grundades 2004 när de skaffade en liten butikslokal på Käringön.