Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Elvine katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om Elvine ...

Elvine är ett klädmärke som säljer kläder för både kvinnor och män

Lär känna Elvine

Från det ögonblick som ELVINE lanserade deras första jacka har de associerats med fantastiska jackor. Detta var inte ett medvetet beslut, men att bo i en stad där det ena minuten är kraftigt regn och hård vind och nästa nästa spricker himlen för att erbjuda lite sol bara för att låta regnet ta över igen en timme senare, det var helt naturligt att funktionella jackor för en smart urban livsstil stod ut på samlingsagendan.

På ELVINE är de stolta över deras forsknings- och utvecklingsarbete när de designar och producerar deras karakteristiska jackor. De lägger mycket tid och arbete på att hitta nya intressanta tyger, vadderingar och annat material, och smarta detaljer, passformar och lösningar eller tekniker för att ständigt utveckla nya uppdaterade jackor. Eftersom de har arbetat med samma leverantörer och fabriker sedan början känner de dem väl och har sett till att de delar samma grundläggande värderingar när det gäller arbetsförhållanden, djurens rättigheter, miljöansvar och andra viktiga etiska frågor.

Kläderna säljs i Sverige via återförsäljare, men även via hemsidan elvine.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Elvines bakgrund

Elvine är ett klädmärke som grundades i Sverige 2001.