Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ellos.

Letar du efter de bästa Ellos-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ellos-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ellos eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ellos och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Microsoft "Erbjudanden Microsoft" giltig från från 3/11 till till 3/11.

Hitta Ellos kataloger i din stad

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Ellos, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Intressant att veta om Ellos…

”Ellos – mode, skönhet, hem” beskriver företaget i deras YouTube-videor, och det är precis vad Ellos är! Webbutiken säljer allt inom mode, skönhet och hem. Men Ellos är faktiskt mycket mer än så. Hemsidan är full av inspirerande människor, och besökaren vägleds mellan de stilfyllda sidorna. Vi får exempelvis följa Sarah Jessica Parker, och lära oss lite mer om vem hon är genom en inblick i hennes liv och klädstil – som för övrigt är helt olik den vi är vana att se när vi följt henne som Carrie i Sex and the City. Ellos hemsida är alltså lite allt i ett – webbshop och livsstilsblogg.

Ellos är ett svenskt företag som grundades 1947. Ellos är uppkallat efter grundarna Olle och Lars. Då företaget inte ville kalla sig LO:s, bestämde de sig helt enkelt för att skriva ut ljudet vilket blev just Ellos. Ellos har ett brett urval av varumärken och produkter inom alltifrån mode till heminredning.

 

Ellos har inga fysiska butiker, men Ellos katalog går att beställa på hemsidan. Det går även snabbt och enkelt att handla i online butiken och ofta används Ellos rabattkod.

Via sociala medier och hemsidan går det att följa aktuella Ellos erbjudande och ta del av Ellos rea. Ellos erbjuder även outlet-produkter.

Till sortimentet hör även välkända varumärken som till exempel Apple, Björn Borg, Desigual, Reebook, LEGO och Levi’s. Ellos har dessutom två egna varumärken; Ellos och Jotex.

Ellos grundades 1947 av Olle Blomqvist och Lars Gustavsson.

Mer än 1000 personer arbetar på Ellos och huvudkontoret finns i Sverige, men företaget opererar även runt om i Norden och Ryssland.

Ellos kundtjänst finns tillgängliga via telefon på vardagar och via Facebook och på hemsidan är det möjligt att ställa frågor direkt.