Hitta Ellos i Din stad

Intressant att veta om Ellos ...

Intressant att veta om Ellos…

”Ellos – mode, skönhet, hem” beskriver företaget i deras YouTube-videor, och det är precis vad Ellos är! Webbutiken säljer allt inom mode, skönhet och hem. Men Ellos är faktiskt mycket mer än så. Hemsidan är full av inspirerande människor, och besökaren vägleds mellan de stilfyllda sidorna. Vi får exempelvis följa Sarah Jessica Parker, och lära oss lite mer om vem hon är genom en inblick i hennes liv och klädstil – som för övrigt är helt olik den vi är vana att se när vi följt henne som Carrie i Sex and the City. Ellos hemsida är alltså lite allt i ett – webbshop och livsstilsblogg.

Ellos är ett svenskt företag som grundades 1947. Ellos är uppkallat efter grundarna Olle och Lars. Då företaget inte ville kalla sig LO:s, bestämde de sig helt enkelt för att skriva ut ljudet vilket blev just Ellos. Ellos har ett brett urval av varumärken och produkter inom alltifrån mode till heminredning.

 

Ellos har inga fysiska butiker, men Ellos katalog går att beställa på hemsidan. Det går även snabbt och enkelt att handla i online butiken och ofta används Ellos rabattkod.

Via sociala medier och hemsidan går det att följa aktuella Ellos erbjudande och ta del av Ellos rea. Ellos erbjuder även outlet-produkter.

Till sortimentet hör även välkända varumärken som till exempel Apple, Björn Borg, Desigual, Reebook, LEGO och Levi’s. Ellos har dessutom två egna varumärken; Ellos och Jotex.

Ellos grundades 1947 av Olle Blomqvist och Lars Gustavsson.

Mer än 1000 personer arbetar på Ellos och huvudkontoret finns i Sverige, men företaget opererar även runt om i Norden och Ryssland.

Ellos kundtjänst finns tillgängliga via telefon på vardagar och via Facebook och på hemsidan är det möjligt att ställa frågor direkt. 

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.