Reklam

Awakening the Season

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Ellos-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ellos-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ellos eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 4 Ellos-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Ellos-katalogen "Awakening the Season" giltig från 21/01/2023 till 18/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra produkter hos Ellos

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

Ellos, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Intressant att veta om Ellos…

”Ellos – mode, skönhet, hem” beskriver företaget i deras YouTube-videor, och det är precis vad Ellos är! Webbutiken säljer allt inom mode, skönhet och hem. Men Ellos är faktiskt mycket mer än så. Hemsidan är full av inspirerande människor, och besökaren vägleds mellan de stilfyllda sidorna. Vi får exempelvis följa Sarah Jessica Parker, och lära oss lite mer om vem hon är genom en inblick i hennes liv och klädstil – som för övrigt är helt olik den vi är vana att se när vi följt henne som Carrie i Sex and the City. Ellos hemsida är alltså lite allt i ett – webbshop och livsstilsblogg.

Ellos är ett svenskt företag som grundades 1947. Ellos är uppkallat efter grundarna Olle och Lars. Då företaget inte ville kalla sig LO:s, bestämde de sig helt enkelt för att skriva ut ljudet vilket blev just Ellos. Ellos har ett brett urval av varumärken och produkter inom alltifrån mode till heminredning.

 

Ellos har inga fysiska butiker, men Ellos katalog går att beställa på hemsidan. Det går även snabbt och enkelt att handla i online butiken och ofta används Ellos rabattkod.

Via sociala medier och hemsidan går det att följa aktuella Ellos erbjudande och ta del av Ellos rea. Ellos erbjuder även outlet-produkter.

Till sortimentet hör även välkända varumärken som till exempel Apple, Björn Borg, Desigual, Reebook, LEGO och Levi’s. Ellos har dessutom två egna varumärken; Ellos och Jotex.

Ellos grundades 1947 av Olle Blomqvist och Lars Gustavsson.

Mer än 1000 personer arbetar på Ellos och huvudkontoret finns i Sverige, men företaget opererar även runt om i Norden och Ryssland.

Ellos kundtjänst finns tillgängliga via telefon på vardagar och via Facebook och på hemsidan är det möjligt att ställa frågor direkt. 

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ellos katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona