Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Edblad.

Letar du efter de bästa Edblad-erbjudandena?

Om du letar efter de största Edblad-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Edblad eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Edblad och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Guldfynd "Guldfyndsa Vinter /Vår !" giltig från från 15/4 till till 31/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

Edblad, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Edblad är en butikskedja som säljer smycken, accessoarer och inredning i stilren och prisvärd design

Lär känna Edblad

Edblad är ett svenskt designföretag, skapat med visionen att hylla den starka kvinnan som vågar vara sig själv och uttrycka sin personlighet.

Genom deras smycken och accessoarer vill de ge deras kunder det lilla extra för att förhöja sin look och få dem att skina - varje dag. Allt med den stilrena svenska designen som kännetecknar Edblad, hög kvalitet på produkterna och för ett attraktivt pris.

Edblad grundades på Singö 2006 i norra Roslagen av formgivarna Hans och Cathrine Edblad med drömmen om att skapa vackra produkter tillgängligt för alla. I en svensk skärgårdsnatur uppstod ett klockrent möte mellan stilren design och ett nytt spännande material i produktion. Resultatet blev smycken med ovanligt bra kvalitet, men för ett bra pris och succén i Sverige blev omedelbar. På några få år hade Edblad blivit ett älskat smyckesvarumärke hos många kunder som snabbt blev lojala till både varumärke och produkterna.

Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Uppsala, Linköping och Stockholm. Via deras hemsida edblad.com kan du finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Edblads bakgrund

Sedan starten 2006 har företaget genomgått en fantastisk resa  till ett framgångsrikt företag med drygt 200 återförsäljare i ett tiotal länder.