Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Edblad katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Edblad, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Edblad är en butikskedja som säljer smycken, accessoarer och inredning i stilren och prisvärd design

Lär känna Edblad

Edblad är ett svenskt designföretag, skapat med visionen att hylla den starka kvinnan som vågar vara sig själv och uttrycka sin personlighet.

Genom deras smycken och accessoarer vill de ge deras kunder det lilla extra för att förhöja sin look och få dem att skina - varje dag. Allt med den stilrena svenska designen som kännetecknar Edblad, hög kvalitet på produkterna och för ett attraktivt pris.

Edblad grundades på Singö 2006 i norra Roslagen av formgivarna Hans och Cathrine Edblad med drömmen om att skapa vackra produkter tillgängligt för alla. I en svensk skärgårdsnatur uppstod ett klockrent möte mellan stilren design och ett nytt spännande material i produktion. Resultatet blev smycken med ovanligt bra kvalitet, men för ett bra pris och succén i Sverige blev omedelbar. På några få år hade Edblad blivit ett älskat smyckesvarumärke hos många kunder som snabbt blev lojala till både varumärke och produkterna.

Deras butiker har vardagliga öppettider och finns på platser så som Uppsala, Linköping och Stockholm. Via deras hemsida edblad.com kan du finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Edblads bakgrund

Sedan starten 2006 har företaget genomgått en fantastisk resa  till ett framgångsrikt företag med drygt 200 återförsäljare i ett tiotal länder.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor