Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från DNA Shoes.

Letar du efter de bästa DNA Shoes-erbjudandena?

Om du letar efter de största DNA Shoes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från DNA Shoes eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från DNA Shoes och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer, till exempel broschyren Soft Goat "Summer Sale is on Up to 40% off" giltig från från 10/7 till till 1/8.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

DNA Shoes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

DNA Shoes är en norsk skokedja som erbjuder skor av klassisk och modern design.

Lär känna DNA Shoes

DNA Shoes skor säljs för kvinnor och män och är kända för sin höga kvalitet och hållbaret. I butikerna hittar du bland annat DNA Shoes Stövlar, DNA Shoes sneakers och DNA Shoes pumps. 

DNA Shoes öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det ett antal olika DNA butiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Luleå, Linköping och Skövde.

På sociala medier och på dna-shoes.com kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av DNA Shoes rea och nyheter.

I sortimentet hittar du skor från flera kända varumärken, så som till exempel Adidas, Birkenstock, Converse och det egna märket Iconic.

DNA Shoes är designade för att ta fram personlig stil och humör.

DNA Shoes Instagram ger dig alltid det senaste skomodet direkt.

Se mer på Hemsidan för information om skor, erbjudanden, butiker och kontakt med DNA Shoes kundtjänst.

DNA Shoes bakgrund

DNA Shoes har funnits i flera år.