Tiendeo official website

Erbjudanden Din sko

Mer än en månad

  Erbjudanden av Din sko

  Letar du efter de bästa Din sko-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Din sko-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Din sko eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Din sko on Tiendeo. Bläddra i den senaste Din sko-katalogen "Erbjudanden Din sko" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Cassels
  • Logo Lager 157
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo New Yorker
  • Logo Lindex

  Din sko, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Din Sko är Sveriges största detaljistkedja inom skor. Din Sko finns även i övriga Norden, så som i Norge och Finland.

  Lär känna Din sko

  Din Sko är Sveriges största skokedja och säljer skor i olika stilar till kvinnor, män och barn. Företaget utvecklar och designar sina egna skor, och har som affärsidé att erbjuda prisvärda skor online och i butik för en modemdeveten publik.

  Din Skos öppettider är vardagliga och i nuläget finns det ett generöst utbud av butiker runt om i Sverige. Några av dem finns i MalmöGöteborg och Stockholm.

  sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella Din sko reor samt ta del av kampanjer och erbjudanden

  Till sortimentet hör skor för alla åldrar i olika kategorier, färger och material. Du hittar bland annat billiga stövlar, skor till studenten, vinter- och sommarskor, märkerskor och sneakers hos Din Sko.

  Din Sko har flera anställda i Sverige, och det finns även ett visst antall butiker i Norge och Finland.

  Se Din Skos katalog för mer information gällande butiker, utbud, specialerbjudanden och rabattkuponger.

   

  Din sko:s bakgrund

  Din sko är en del av flera olika skokedjor som ligger under företaget Nilsongroup. Nilsongroup bildades 1959 av Rolf Nilsson som en liten enmansfirma i en by utanför Varberg. Sedan dess har de expanderat rejält och är nu Skandinaviens största skoförsäljare. Dock ligger huvudkontoret fortfarande kvar i Varberg.

  Kom in och fynda på Feetfirst.se

  Feetfirst.se är Nilsongroups egna webshop som samlar skor från alla deras olika butiker. Här finns förutom Din Sko, även: Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports, samt Ecco Stores alla samlade unde ett tak. Oavsett vad du letar efter kommer det finnas något för dig. Exempelvis finns det trendiga, bekväma och även funktionella skor som det är enkelt att handla utan att du behöver gå utanför dörren. Här är det dessutom extra tydligt vad som finns på REA och andra bra fynd är lätta att hitta. Du kan exempelvis lätt hitta fliken för dam eller herrskor, eller varför inte söka efter specifika varumärken. Givetvis ingå även fri frakt och och retur. Du kan välja själv om du vill hämta din bestälning i butik eller postombud.