Tiendeo official website

Erbjudanden Desigual

Mer än en månad

  Erbjudanden av Desigual

  Letar du efter de bästa Desigual-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Desigual-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Desigual eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Desigual on Tiendeo. Bläddra i den senaste Desigual-katalogen "Erbjudanden Desigual" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Kläder, Skor och Accessoarer-kataloger

  • Logo Lindex
  • Logo Cassels
  • Logo KappAhl
  • Logo H&M
  • Logo ZARA
  • Logo Lager 157

  Desigual, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Desigual är en modekedja som säljer originella och färgsprakande kläder och accessoarer. Kedjan har flera återförsäljare i Sverige, samt ett antal butiker.

  Lär känna Desigual

  Desigual är ett spanskt klädföretag som designar, producerar och säljer kläder och accessoarer för kvinnor, män och barn. Desigual kläder är kända för att vara originella och färgsprakande.

  Desigual öppettider är vardagliga och idag finns det ett fåtal Desigual butiker i Sverige. Några av dessa är Desigualbutikerna som finns på platser så som exempelvis Stockholm, Malmö och Göteborg

  På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Desigual rea och nyheter.

  Modekedjan säljer kläder från sitt eget varumärke. Särskilt Desiguals barnkläder är populära. Andra populära produktkategorier är Desigual väskor och Desigual klänningar. Via den globala hemsidan desigual.com är det möjligt att beställa från hela sortimentet även till Sverige.

  Desiguals bakgrund

  Företaget grundades 1984 av Thomas Meyer.

  Desigual har även en nystartad hem- och inredningsavdelning, där du hittar allt från sängkläder till förkläden i Desiguals färgsprakande och nyskapande design.

  Se mer på hemsidan för information om butiker, öppettider, beställningar och kontakt med Desiguals kundservice.

  Desigual älskar världen

  På Desigual vet de att det bästa sättet att må bra är att göra gott. De har alltid stått för äkthet, jämlikhet, mångfald och friheten att uttrycka dina önskningar, något som skiljer ut dem som ett ansvarsfullt och samvetsgrant varumärke. Desigual vet också att det de gör påverkar människor och miljö. Därför vill de växa på ett hållbart och hållbart sätt och att deras fotavtryck som varumärke ska vara positivt. Älska världen är filosofin som beskriver alla de åtgärder som utförs av Desigual i enlighet med dess sociala och miljömässiga åtaganden.